POGLEDAJTE ŠTA JE SVE POLICIJA ODUZELA OD KELJMENDIJA I PEVAČICINOG MUŽA: Šok zaplena u Bosni posle hapšenja kriminalne grupe
Foto: screenshot Youtube, Privatna Arhiva

Novi detalji akcije "rez"

POGLEDAJTE ŠTA JE SVE POLICIJA ODUZELA OD KELJMENDIJA I PEVAČICINOG MUŽA: Šok zaplena u Bosni posle hapšenja kriminalne grupe

Crna Hronika -

U toku akcije "Rez" u Bosni i Hercegovini, u kojoj su juče uhapšeni Elvis Keljmendi, sin navodnog narko-bosa Nasera Keljmendija, i Ajlin Ahmić, suprug pevačice iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Slađane Mandić, zaplenjena je veća količina narkotika i oružja, ali i tri automobila i nekoliko luksuznih satova.

Kako prenosi bosanski portal Kliks.ba, u akciji hapšenja zaplenjena su tri pištolja sa oko 50 metaka, automatska puška sa dva okvira i preko 20 metaka, kao i tri velika paketa suve biljke, za koju se pretpostavlja da je marihuana.

1 / 5 Foto: MUP Kantona Sarajevo

- Pored svega ovog pronađena je i jedna eksplozivna naprava, pnacir, velika suma novca, četiri ručna sata marke "Roleks", više mobilnih telefona, bankovnih kartica, kao i notesi - navodi se.

Pored ovoga, privremeno su oduzeta i tri skupocena vozila marke BMW, piše Kliks.

Podsetimo, Keljmendi, Ahmić i još petorica muškaraca uhapšeni su u akciji bosanske policije, a oni su osumnjičeni za krijumčarenje velikih količina narkotika na teritoriji Bosne i Hercegovine. Uhapšeni imaju pozamašan dosije iza sebe.

Elvis Keljmendi
Elvis Keljmendifoto: Facebook

Kurir.rs/Klix.ba

Bonus video:

04:47

3 NAŠA ČOVEKA SU U BRAZILU SRUŠILA ŠARIĆEV KLAN! Otkriveni dosad NEPOZNATI DETALJI hapšenja najvećeg SRPSKOG NARKO BOSA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track