CRNOGORSKA POLICIJA ČUVA SINA RANKA RADULOVIĆA: Nepoznati egzekutor Željka izrešetao sa tri hitca
Foto: Youtube/Vijesti.me

obračun

CRNOGORSKA POLICIJA ČUVA SINA RANKA RADULOVIĆA: Nepoznati egzekutor Željka izrešetao sa tri hitca

Crna Hronika -

Crnogorska policija nakon pucnjave čuva Željka Radulovića, sina Ranka Radulovića, bliskog škaljarskom klanu, koji je ranjen u sredu posle ponoći u centru Nikšića, prenosi Dan.

Vatreni obračun dogodi se na Trgu Šaka Petrovića u Nikšiću i to sat vremena posle ponoći, kako je naveo ovaj portal, u njega je za sada nepoznata osoba ispalila nekoliko hitaca i on je zadobio tri rane.

- Policija sa nadležnim tužilaštvom intenzivno radi na rasvetljavanju događaja - naveli su nezvanično iz policije, a preneo je Dan.

- Kako nezvanično saznajemo, dva hica pogodila su u nogu, a jedan u predelu levog kuka i,navodno je van životne opasnosti. Nakon događaja, Radulović je hospitalizovan u nikšićkoj Opštoj bolnici, gde ga čuva policija, ali više detalja o njegovom zdravstvenom stanju nismo mogi saznati jer direktor bolnice Marko Mitrović nije odgovarao na telefonske pozive i SMS-ove "Dana" - naveo je ovaj crnogorski portal.

Dan je naveo i da nisu dobili odgovore ni od Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Nikšiću, po čijem nalogu policija postupa.

- Tokom jučerašnjeg dana ispitano je više lica, pa i jedno koje je navodno bilo sa Radulovićem u vozilu - prenosi Dan.

(Kurir.rs - Dan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track