ČLANOVI NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE IZABRALI NOVO RUKOVODSTVO: Predsednik skupštine Miomir Vojinović
Foto: MUP

ČLANOVI NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE IZABRALI NOVO RUKOVODSTVO: Predsednik skupštine Miomir Vojinović

Crna Hronika -

Članovi Nezavisnog sindikata policije, najvećeg reprezentativnog sindikata u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova juče su na vanrednoj Skupštini izabrali novo rukovodstvo.

U sali Gradske uprave u Sremskoj Mitrovici većinom glasova prisutnih delegata, čije je mandate verifikovala Verifikaciona komisija, za predsednika skupštine izabran je Miomir Vojinović, kome će u radu pomagati dva novoizabrana potpredsednika skuštine Siniša Miletić i Veroljub Ninić. Za novog sekretara skupštine ovog reprezentativnog sindikata izabran je Miloš Janković.

- Što se tiče Predsedništva sindikata na održanoj vanrednoj sednici Skupštine, pored postojeća tri člana - Saše Dimitrijevića, Dejana Pavlovića i Gorana Lazića, većinom ukupnog broja glasova delegata za članove su izabrani Dejan Stoiljković, Aleksandar Gospić, Nenad Cvetković i Jugoslav Roglić - piše u saopštenju NSP.

U nastavku saopštenja dodaje se da su za članove Nadzornog odbora izabrani Ivica Savić, Vladica Zdravković, Nenad Miladinović, Zoran Tanasković, Miodrag Mijuc, Rade Bogićević i Ivan Čelenković.

Skuština sindikata je većinom ukupnog broja glasova delegata potvrdila novi mandat generalnom sekretaru Ivanu Krstiću.

- Novoizabrani organi i rukovodstvo Nezavisnog sindikata policije će se truditi da nastavi dosadašnju uspešnu saradnju sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom i njegovim kabinetom - napominje se u saopštenju.

Inače Nezavisni sindikat policije koji postoji preko 30 godina broji preko 16.000 članova što ga trenutno čini najvećim i jedinim reprezentativnim sindikatom u okviru MUP.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track