VIŠE TUŽILAŠTVO PROVERAVA DOZVOLE ZA RAD BALANS MEDIKA: Utvrđuje se i da li je doktor imao licencu za rad!
Foto: Printscreen

saznajemo

VIŠE TUŽILAŠTVO PROVERAVA DOZVOLE ZA RAD BALANS MEDIKA: Utvrđuje se i da li je doktor imao licencu za rad!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu uputilo je zahtev za pružanje potrebnih obaveštenja Ministarstvu zdravlja, vezano za provere koje se odnose na privatnu ordinaciju "Balans medik", u kojoj je 24. marta ove godine tokom nameštanja prvog pršljena "atlasa" on polomljen.

Pacijent je, kako je Kurir pisao iz "Balans medika" kolima Hitne pomoći transportovan na Institut za ortopediju na Banjici, gde je preminuo subotu 9. jula.

Balansmedik, Milan Đurić, umrlica
foto: Kurir/J.M., Kurir

- Upućen je zahtev Ministarstvu zdravlja kako bi se utvrdilo da li je izvrsena provera kvaliteta stručnog rada u privatnoj ordinaciji "Balans medik" i da li ima dozvolu za rad, za koje zdravstvene usluge je registrovana i da li S. Dj. ima licencu za rad i šta ta licenca pokriva - otkriva izvor Kurira.

Kako saznajemo, obdukcioni zapisnik o smrti pacijenta Milana Đurića, koju je naložilo Više tužilaštvo u Beogradu, još uvek nije stigao u tužilaštvo.

- Tek po prijemu obdukcionog zapisnika i ostalih dokaza, biće odlučeno da li ima elemenata krivičnog dela i protiv koga će eventualno biti pokrenuta istraga - objašnjava sagovornik Kurira.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track