RANIO MUŠKARCA NA NOVOM BEOGRADU I NESTAO: Policija uhapsila osumnjičenog na Srebrnom jezeru! Određen mu i pritvor
Foto: Nemanja Nikolić

Istraga

RANIO MUŠKARCA NA NOVOM BEOGRADU I NESTAO: Policija uhapsila osumnjičenog na Srebrnom jezeru! Određen mu i pritvor

Crna Hronika -

Policija je uhapsila D. P. (39) zbog sumnje da je krajem juna ove godine na Novom Beogradu ranio D. P. (39), koji je tada pronađen nasred poljane.

Kako saznajemo, osumnjičeni je priveden na Srebrnom jezeru, gde se najvarovatnije skrivao. On je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i, prema rečima našeg izvora, branio se ćutanjem.

- Tužilaštvo je predložilo pritvor po sva četiri zakonska osnova. Sud je usvojio predlog i odredio mu pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom roku i zbog uznemirenja javnosti - kaže naš izvor upućen u istragu.

Policija na uviđaju na Novom Beogradu
Policija na uviđaju na Novom Beogradufoto: Kurir.rs

Podsetimo, D. P. je upucan u Gandijevoj ulici, praktično na jednoj poljani u blizini sprava za vežbanje među zgradama. Stanari okolnih solitera nisu videli šta se dogodilo, a ranjeni je policiji rekao "da nema neprijatelje, te da zbog toga ne zna ko je pucao na njega".

- Iako tvrdi da nema neprijatelje, D. P. je poznat policiji od ranije i navodno je osušivan - ispričao je ranije izvor.

Posle pucnjave, ranjeni je prema jednoj nepotvrđenoj verziji ispričao da ga ne bi čudilo da ga je pogodio zalutali metak.

O hapšenju se oglasio i MUP saopštenjem i, kako su naveli, osumnjičeni se tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju.

- On se sumnjiči da je 27. juna ove godine u Gandijevoj ulici u Novom Beogradu, u večernjim satima, iz vatrenog oružja ranio tridesetdevetogodišnjeg muškarca. Policija ga je pronašla u jednom naselju u blizini Srebrnog jezera - navodi se u policijskom saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track