IDENTIFIKOVAN BAHATI VOZAČ IZ KNEZ MIHAILOVE: Snimao kako autom divlja kroz šetalište, pa provocirao policiju IMA PROBNU DOZVOLU
Foto: Printscreen/Tik Tok

IDENTIFIKOVAN BAHATI VOZAČ IZ KNEZ MIHAILOVE: Snimao kako autom divlja kroz šetalište, pa provocirao policiju IMA PROBNU DOZVOLU

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Stari grad identifikovali su osamnaestogodišnjeg vozača koji je 13. jula ove godine oko 4 časa vozio automobil u pešačkoj zoni u Knez Mihailovoj ulici, a snimak vožnje je objavljen na društvenim mrežama.

Beogradska policija je razrešila slučaj koji je izazvao veliku medijsku pažnju i šokirao srpsku javnost zbog drske i bahate vožnje, koja je postavljena na društvene mreže.

Operativnim radom policijski službenici PS Stari grad identifikovali su Aleksu Š.(18), kao vozača koji je 13.07. u 03.52 h ujutru vozio automobil u centru grada, u pešačkoj zoni - Knez Mihajlovoj ulici.

Srećom povređenih osoba nije bilo u ovoj sumanutoj vožnji. Pripadnici Uprave saobraćajne policije sačinili su 2 zapisnika i podneli prijave protiv vozača zbog "upravljanja sa probnom vozačkom dozvolom od 23-06 časova" i "Vožnje pešačkom stazom".

Na saslušanju kod dežurnog sudije za prekršaje Aleksa Š. je tražio da bude saslušan u prisustvu advokata, koji trenutno nije tu, zbog čega je sudija zakazao ročište za 29.07.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track