NE ZNAMO KAKO ĆEMO DOPREMITI TELO U SRBIJU: Porodica ubijenog Branislava u agoniji nakon likvidacije u Španiji
Foto: Drustvene Mreže

upucan na parkingu kod brane

NE ZNAMO KAKO ĆEMO DOPREMITI TELO U SRBIJU: Porodica ubijenog Branislava u agoniji nakon likvidacije u Španiji

Crna Hronika -

Prošlo je pet dana od ubistva državljanina Srbije Branislava N. (44), koji je upucan u gradu Granada, a porodica još ne zna kako će njegovo telo vratiti nazad u Srbiju.

Kako je za Kurir ispričao rođak ubijenog, porodica ne zna kako će se sve završiti, ali se nadaju da će uspeti da Branislavljevo telo dopreme u rodnu zemlju i sahrane na dostojanstven način.

Ubijeni Branislav
Ubijeni Branislav foto: Društvene mreže

- Ništa se ne zna, niko nam se od zvaničnika nije obratio za ovih pet dana. Poslali smo pismeni zahtev nadležnim institucijama kako bismo saznali koja je procedura prilikom dopremanja tela iz inostranstva. Čekamo i Branislavljevu sestru, ona se hitno vraća s letovanja - objašnjava rođak i dodaje:

- Hoćemo Branislava da sahranimo u rodnom mestu kod Novog Sada. Majka mu je umrla nedavno, možda će pored nje počivati, ali o tome će odlučiti njegova sestra, ne možemo ništa da tvrdimo bez nje.

Podsetimo, Branislav N. ubijen je u sredu na parkingu u blizini brane Rules. Ubijeni Srbin bio je s još trojicom muškaraca, od kojih je jedan državljanin Bosne (41), koji je teško ranjen u pucnjavi, ali više nije životno ugrožen.

Kako su naveli španski mediji, policija smatra da je reč o sukobu dve narko-bande.

- Skupila se grupa od oko osam ljudi. Nakon što su hici ispaljeni, članovi bandi su se razbežali, dok su na mestu pucnjave ostala dva automobila "pežo" i "folksvagen", iz kojih su uzeti DNK tragovi i otisci. Dvojica muškaraca koji su bili sa ubijenim i ranjenim uhapšeni su, dok se za četvoricom koji su pucali i pobegli traga - preneli su mediji.

Branislavljev rođak rekao je za Kurir da mu se ne sviđa što se on povezuje s kriminalnom. Istakao je da je on držao auto-limarsku radnju i da je u Španiju otišao turistički.

Kurir.rs/J. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track