OPLAKUJU JEDNOG POLICAJCA, A MOLE SE DA DRUGI PREŽIVI: Posle teške saobraćajne nesreće tuga i neverica u Beloj Crkvi i Kovinu
Foto: Facebook Printscreen/Belocrkvanske novosti, Youtube Printscreen/Belocrkvanske novosti

koban udes

OPLAKUJU JEDNOG POLICAJCA, A MOLE SE DA DRUGI PREŽIVI: Posle teške saobraćajne nesreće tuga i neverica u Beloj Crkvi i Kovinu

Crna Hronika -

Policajac A. S. (52) nastradao je, dok je njegov kolega M. Đ. iz Kovina teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko osam časova u Beloj Crkvi dok su dvojica kolega išla na posao.

Kako nezvanično saznajemo, automobil u kom su se nalazili pripadnici MUP udario je drugo vozilo koje se uključivalo sa sporednog puta, odbacivši ih sa kolovoza, nakon čega su oni prednjim delom automobila udarili u drvo, a zatim i u kuću.

Nastradali policajac
Nastradali policajac foto: Facebook Printscreen/Belocrkvanske novosti

Trenutak nepažnje

- Automobil "pežo" uključivao se na glavnu ulicu, dogodio se trenutak nepažnje i u tom momentu udario je u "reno", za čijim volanom je bio poginuli A. S. Od siline udarca auto je izleteo s puta i tom prilikom su vozač i suvozač zadobili teške povrede - objašnjava izvor Kurira i dodaje:

- Oba putnika iz automobila hitno su prebačena u bolnicu u Vršcu, gde je nesrećni vozač ubrzo preminuo od zadobijenih povreda, dok je suvozač u teškom stanju helikopterom hitno prebačen u Beograd, gde mu se lekari bore za život.

Na Fejsbuk stranici Belocrkvanske novosti objavljeni su snimak i slike automobila posle nesreće na kojima se vidi da je "pežo", u kom su se nalazili policajci, u potpunosti uništen.

U komentarima ispod objava na Belocrkvanskim novostima prijatelji i poznanici opraštali su se od tragično nastradalog sugrađanina.

Potpuno uništen automobil
Potpuno uništen automobilfoto: Facebook Printscreen/Belocrkvanske novosti

- Najiskrenije saučešće porodici i familiji povodom tragičnog gubitka voljenog A. S. Neizmerna bol i tuga! Neka mu je laka zemlja. Pozivam sve naše školske drugove iz generacije da se sakupimo i ispratimo ga na večni počinak - stoji u nekim komentarima.

Iza tragično nastradalog čoveka ostala su dvojica sinova, kao i njegovi nesrećni roditelji.

- Ljudi koji su poznavali A. S. nemaju nijednu ružnu reč o njemu. Razveo se od supruge, ali su ostali u dobrim odnosima - objašnjava prijatelj nastradalog i dodaje:

- Dugo je radio u policiji, ljubav prema službi preneo je i na svog najstarijeg naslednika, koliko znam, on je krenuo očevim stopama. Za njega svi kažu da je dobar čovek, a još bolji roditelj i da je ovo velika tragedija koja je zadesila njegovu porodicu.

Izvlačenje automobila posle nesreće
Izvlačenje automobila posle nesrećefoto: Facebook Printscreen/Belocrkvanske novosti

Borba za život

I dok pripadnici MUP, kao i žitelji Bele Crkve tuguju za poginulim A. S., istovremeno i strepe za život njegovog povređenog kolege.

- Molimo se bogu da M. Đ. preživi. Nadamo se da će uspeti da se izbori s teškim povredama. Njihov auto je zaista napred skroz smrskan, po tome se vidi da je sudar bio žestok - ispričali su stanovnici ovog grada.

Crni niz na putevima

Slične saobraćajne nesreće

Nažalost, saobraćajne nesreće u kojima ginu policajci nisu retkost na našim putevima, a nekoliko tragedija ostavilo je Srbiju u šoku. Pre A. S. u saobraćajnoj nesreći život je izgubio njegov kolega M. G., koji je nastradao 22. juna u mestu Velika Reka kod Malog Zvornika. Ni on u trenutku nesreće nije bio na dužnosti. Prethodno je, sredinom marta, policajac A. K. (48) poginuo kod Stare Pazove kada je na njegovo vozilo naleteo pijani vozač, usmrtivši ga na mestu. U julu 2016. nastradao je policajac (45) na Ibarskoj magistrali kada je prilikom preticanja direktno naleteo na kombi koji je nailazio na iz suprotnog smera. Pripadnik MUP M. M. (24) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u martu 2014. u Žarkovu, kada se automobil u kom se nalazio zarotirao i udario u banderu.

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track