ZAPALIO STAN I IZUDARAO MUŠKARCA: Barska policija uhapsila državljanina Srbije zbog dva krivična dela!
Foto: Shutterstock

crna gora

ZAPALIO STAN I IZUDARAO MUŠKARCA: Barska policija uhapsila državljanina Srbije zbog dva krivična dela!

Crna Hronika -

Barska policija uhapsila je državljanina Srbije M. M. (64) nastanjenog u ovom gradu zbog sumnje da je podmetnuo požar u stanu i naneo lakše telesne povrede muškarcu B. R, saopštili su iz crnogorske policije.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je nakon podmetanja požara M. M. izašao ispred zgrade gde je sačekao oštećenog B.R., kome je oruđem naneo više povreda po telu.

Barska policija je lišila slobode osobu osumnjičenu za krivična dela izazivanje opšte opasnosti i laka telesna povreda koja su izvršena na štetu B.R. iz Bara 18. jula.

- Sumnja se da je M.M. (64) iz Republike Srbije, stalno nastanjen u Baru, sinoć oko 20.30 časova, došao do zgrade u naselju Ilino u Baru, nasilno otvorio ulazna vrata jednog stana, ušao unutra i upaljačem zapalio posteljinu na krevetu, a na koji način je nadalje pričinio potpunu materijalnu štetu u stanu, te doveo u opasnost ostale stanare u stambenoj zgradi koja broji pet spratova - navode iz crnogorske Uprave policije.

- Po prijemu obaveštenja o navedenom događaju na lice mesta je izašla interventna grupa policije Centra bezbednosti Bar, koji su pre dolaska ekipe Službe zaštite i spasavanja, evakuisali veći dio stanara iz zgrade, između ostalog i dvoje maloletne dece koja su se nalazila u stanu koji je bio zahvaćen dimom, na drugom spratu - navode iz UP.

Dan navodi da je o događaju obavešten tužilac koji je naložio da se lice mesta obezbeđuje do dolaska veštaka za PEH koji će zajedno sa pripadnicima policije izvršiti detaljan uviđaj na licu mjesta. M. M. je po nalogu tužioca lišen slobode i priveden uz krivičnu prijavu na dalju nadležnost.

(Kurir.rs - Dan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track