KO JE MISTERIOZNA CRNKA KOJA JE ISPRATILA ZORANA U SUD: Ne odvaja se od njega, bila s njim i kad su ga hapsili
Foto: Ana Paunković, Kurir

proces decenije

KO JE MISTERIOZNA CRNKA KOJA JE ISPRATILA ZORANA U SUD: Ne odvaja se od njega, bila s njim i kad su ga hapsili

Crna Hronika -

Misteriozna crnka koja je jutros izašla iz kuće Zorana Marjanovića u Borči, kada je on krenuo u Palatu pravde na izricanje presude, je Zorica Zoka Mitrović!

Kako je Kurir ranije pisao, optuženi Marjanović već duže vreme je u vezi sa ženom od koje se ne odvaja, a reč je o Zorici Zoki Mitrović, koja je javnosti postala poznata pre četiri godine prilikom hapšenja Marjanovića, kada je otvoreno negodovala i ljurila se na policajce. Naš dobro obavešteni izvor ispričao je da se Zoran i Zorica ne odvajaju, te da su stalno zajedno.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanovićfoto: Nenad Kostić

- Nisam siguran da li su se zvanično venčali, ali svakako su u zajednici. Ne odvajaju se. Iako po Zoranovom izlasku na slobodu nisu želeli da ih ljudi sreću i vide zajedno, sada više ne kriju ljubav. Pojavljuju se u gradu, sede u restoranima i kafićima, druže se sa prijateljima - otkriva naš sagovornik. Zoran Marjanović nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje informaciju da je u emotivnoj vezi. Nakon što je čuo pitanje novinara Kurira, on se nasmejao, pa zaćutao, a onda je rekao:

- Ne znam šta da odgovorim. Kad budem imao devojku, vi ćete prvi saznati, jer uvek imate sve informacije. Nisam se oženio, niti planiram. Nije sad vreme za ženidbu i manifestacije tog tipa, kad se konačno odmotava klupko na sudu vezano za ova fabrikovanja i nameštaljke.

Zorica Zoka Mitrović, podsetimo, pružala je podršku Marjanoviću i dok je on boravio iza rešetaka.

Zoran i Zorica
Zoran i Zoricafoto: Privatna arhiva

- Jesam, biću i ostaću Zoranova podrška jer verujem u njegovu nevinost. Zbog svog uverenja preživela sam štošta, što mi je dalo signal da sam u pravu - izjavila je svojevremeno za medije Zorica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:24

STRUČNJACI O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Danas nije kraj! Slučaj će trajati bar još ovoliko dugo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track