01:38

NIKOM NIJE JASNO KAKO JE MARJANOVIĆ MOGAO DA ODE POSLE PRESUDE Ovo su mogući razlozi zašto se to desilo

presuda decenije

NIKOM NIJE JASNO KAKO JE MARJANOVIĆ MOGAO DA ODE POSLE PRESUDE Ovo su mogući razlozi zašto se to desilo, ZORANA PONOVO HAPSE

Crna Hronika -

Viši sud u Beogradu doneo je danas presudu kojom je Zoran Marjanović proglašen krivim za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović.

Novinarke Kurira istraživale su pojedinosti ove presude.

suđenje Zoranu marjanoviću
foto: Kurir televizija

- Svi smo videli da je Zoran Marjanović izašao iz sudnice i otišao u kafić, a potom seo u auto i otišao. Ovakav sllučaj do sada nije bio viđen, da je posle izricanja presude od 40 godina zatvora on najnormalnije seo u kafić, popio piće i seo u svoj automobil - ispričala je u uživo programu Kurir televizije novinarka Nevena Topličić.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

Novinarka Kurira Jelena Spasić objasnila je zašto je, najverovatnije, Zoran Marjanović posle presude iz Paleate pravde otuišao u kafić, pa se potom odvezao iz autom.

- Ovih nekoliko minuta sam iskoristila da pozovem sudije i tužioce koje poznajem i sa kojima sarađujem i svi kažu da nikada do sada nisu videli ovako nešto. Nije poenta samo u tome što je Zoran osuđen na 40 godina zatvora, već što je sudija odredila pritvor Zoranu Marjanović. Svi su iznenađeni što i posle odluke suda da mu bude određen pritvor - on je šetao napolje. Pojedini stručnjaci ističu da je moguće da se sudija odlučila da da nalog Odeljenju za potrage, da ga oni, praktično, ponovo uhapse i sprovedu u pritvor - rekla je novinarka Kurira Jelena Spasić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

OVO SE DEŠAVA PRVI PUT U ISTORIJI SRPSKOG ZAKONODAVSTVA Jedan DETALJ iz presude Zoranu Marjanoviću svima je INTRIGANTAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track