LETI U NEPOZNATO, ALI OSTAVI TRAG DA TE NAĐEM: Lidija je ubijena pre 40 dana u Vićenci, a njen dečko se ne miri sa crnom sudbinom
Foto: Društvene mreže

zločin u italiji

LETI U NEPOZNATO, ALI OSTAVI TRAG DA TE NAĐEM: Lidija je ubijena pre 40 dana u Vićenci, a njen dečko se ne miri sa crnom sudbinom

Crna Hronika -

Danijel Mondelo, emotivni partner Lidije Miljković (42) koju je bivši suprug Zlatan Vasiljević brutalno ubio početkom juna u Vićenci u Italiji, na Fejsbuku je okačio niz potresnih fotografija gde navodi da ne može da "nastavi dalje sam bez nje".

Podsetimo, Vasiljević je najpre ubio svoju sadašnju devojku Gabrijelu Serano, pa sa njenim telom u kolima sačekao Lidiju da dođe na posao. Kada se Lidija pojavila ispred hotela u kome je radila, Zlatan je otvorio vatru na nju. Vasiljević je posle ubistva pobegao, a tokom policijske potere izvršio je samoubistvo na auto-putu.

Mondelo je pre nekoliko dana objavio crno-belu fotografiju na kojoj se vidi kako se drži za ruku sa ubijenom okrenut leđima gde stoje na stepeništu. Pomenutu fotografiju prati iizuzetno tužna poruka.

Lidija Miljković
foto: Društvene mreže

- Oboje smo znali da će nam put biti strm, ali korak po korak. Zajedno ćemo sve prevazići. Sada na tom putu stojim sam, ali ti ćeš uvek stajati uz mene... - napisao je Lidijin emotivni partner.

Italijan je objavio i da je prošlo 40 dana od njene smrti i naveo da je će je zauvek voleti.

- Danas posle četrdeset dana tvoja duša leti u novi nepoznati svet... Leti što više, voli slobodno, ali ostavi trag iza sebe da te ponovi nađem. Volim te ljubavi moja, zauvek - napisao je Mondelo.

Lidija Miljković
foto: Društvene mreže

Da podsetimo, Vasiljević i Miljkovićeva razveli su se pre nekoliko godina, a prema rečima prijatelja i rođaka, ona je tokom braka trpela stravično nasilje, zbog čega je Zlatan bio i osuđivan. Posle razvoda Lidija je otpočela vezu sa svojim kolegom Danijelom, a Zlatan nije prestajao da ih uznemirava i preti im, nesrećan što žive ispunjen život.

vasiljević ubio i gabrijelu i lidiju, pa presudio sebi
vasiljević ubio i gabrijelu i lidiju, pa presudio sebifoto: Printscreen/Facebook

Kap koja je prelila čašu bila je Lidijina kupovina stana, dok je Vasiljeviću sa druge strane pretio gubitak nekretnine zbog neisplaćenih alimentacija. Kako smo već pisali, tri dana pre ubistva, Lidija je dobila anonimno preteće pismo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track