MOŽDA BI SAD BILA ŽIVA DA JE PRIŠAO ILI POZVAO POMOĆ! Porodica Dušice čije je telo pronađeno kod Lučana u šoku: On srce nema!
Foto: privatna arhiva, Dado Đilas

MOŽDA BI SAD BILA ŽIVA DA JE PRIŠAO ILI POZVAO POMOĆ! Porodica Dušice čije je telo pronađeno kod Lučana u šoku: On srce nema!

Crna Hronika -

Danijela Tomić, sestra Dušice I. na koju je autom naleteo S. D. (44) i usmrtio je, kaže da bi ona možda i preživela da je vozač posle nesreće stao i pomogao joj, umesto što je pobegao.

- Mi smo šokirani ovim saznanjem, gde će mu duša, takav u sebi ljudskosti nema. Taj što je to uradio srce nema, pa kako je mogao da pobegne i ostavi devojku!? Možda bi i preživela da je prišao, ili bar anonimno pozvao pomoć, ovako smo je pronašli posle dva dana - priča Danijela Tomić, rođena sestra nastradale devojke, koja je o njoj godinama brinula.

On dodaje i da će se porodica pridružiti krivičnom gonjenju bahatog vozača, ako se dokaže da je on automobilom ubio i pobegao sa lica mesta.

- Nećemo dozvoliti da bahati vozač prođe nekažnjeno. Mi danas Dušicu sahranjujemo, ali kada se sve ovo završi i utvrde činjenice, pridružićemo se optužnici. Pritom, mi nemamo saznanja na koji je način Dušica izgubila život. Iz policije su nam samo telefonom javili da je obdukcija završena i da možemo doći da preuzmemo telo. Nalaz obdukcije nam niko nije saopštio, sve informacije dobijamo iz medija - rekla je Danijela dodajući.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, efikasnim operativnim radom, uhapsili su S. D. (44) iz okoline Lučana, osumnjičenog da je na putu Lučani - Guča, automobilom udario četrdesetogodišnju ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula, potvrdio je MUP.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, osumnjičenom vozaču je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/D.Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track