ZORANOVA PRVA ŽENA IMA NOVU PORODICU: Sa Marjanovićem dobila sina Uroša, evo gde je sad i čime se bavi
Foto: Nenad Kostić

živi običnim životom

ZORANOVA PRVA ŽENA IMA NOVU PORODICU: Sa Marjanovićem dobila sina Uroša, evo gde je sad i čime se bavi

Crna Hronika -

Jedan broj komšija starosedelaca se jako dobro seća Sanje kao devojčice, a i znaju za koga je bila udata

Prva supruga Zorana Marjanovića (44), tekstopisca i kompozitora iz Borče, nepravosnažno osuđenog na 40 godina zatvora zbog ubistva svoje druge žene, pevačice Jelene Marjanović (33), uspela je da izgradi potpuno novi život.

Sanja, koja iz braka sa Marjanovićem ima sina Uroša, daleko je od očiju javnosti, živi običnim životom, pa samo tek poneko od njenih komšija ima predstavu da je upravo ova žena nekada bila član misterijom okovane porodice Marjanović.

Ona se ponovo udala i u braku sa novim izabranikom dobila je ćerkicu, koja je nedavno završila prvi razred osnovne škole. Ova, po svemu sudeći, obična porodica, živi u jednom od najstarijih delova Novog Beograda, u stanu njenih roditelja.

VENČANJE 1998. GODINE

Sanja i Zoran su se venčali 1998. godine u jednoj beogradskoj opštini.

– Ona je dotad živela sa roditeljima i sestrom. Kada je odlučila da se razvede od Zorana, vratila se u roditeljski stan na Novom Beogradu. Tada je vratila svoje devojačko prezime. Jedno vreme je držala salon za negu lepote, ali ga je zatvorila. I sada stoji zatvoren. Njeni roditelji su razvedeni i ne žive više u tom stanu, koji je u stvari bio zajednička prostorija. Sanja je potom tražila i dobila saglasnost od svih stanara da ga legalizuje, a zauzvrat je izvršila neke popravke u zgradi – pričaju komšije prve Zoranove žene.

Prema nezvaničnim informacijama, Sanjin i Zoranov sin je posle njihovog razvoda pohađao osnovnu školu na Novom Beogradu, gde mu živi majka.

– Vikendom je viđao oca i išao u Borču. Pričalo se da je između njih bila borba za starateljstvo nad sinom. Posle osnovne škole, sin Uroš je prešao da živi kod oca – kaže izvor.

Uroš Marjanović
Uroš Marjanovićfoto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić, Dragana Udovičić

SEĆAMO JE SE KAO DEVOJČICE

Jedan broj komšija starosedelaca se jako dobro seća Sanje kao devojčice, a i znaju za koga je bila udata.

– Sanja se posle razvoda udala za jednog drugog čoveka, sa kojim je dobila ćerkicu. Ona je sada završila prvi razred. Inače, kod Sanje dolazi njen sin Uroš, koga ima iz braka sa Zoranom. Sanja i njen i muž su dobre komšije, ali ne bismo da komentarišemo njen život – kažu stanari Sanjine zgrade.

BIZARNA NESREĆA

U bloku u kojem Sanja živi sa porodicom znaju za nju, ali nisu upoznati čime se trenutno bavi. Prema nezvaničnim informacijama, ona je vlasnik jednog prilično poznatog fast fuda u drugom delu grada.

– Sanja i muž žive skromno i lepo odgajaju svoju ćerkicu. Ona nikom ne priča ništa o prvom mužu i ubistvu Jelene. Mi o svemu znamo iz medija. Ona je jedna normalna i fina žena – otkrivaju komšije. Jedan od starosedelaca u ovom kraju ispričao je i gotovo neverovatnu priču iz šezdesetih godina prošlog veka.

– Ispričali su mi moji da je njen otac odavno bio akter jedne nesreće na reci. Kažu da je tada on bio u čamcu sa drugom kada je počela neka ogromna oluja. Čamac se valjda prevrnuo, a njegov drugar je poginuo. Kažu da se on prezivao Marjanović – otkriva jedan starosedelac ovog dela Novog Beograda.

Kurir.rs/Objektiv/Danica Ćuruvija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track