UNUK MARKO SNIMLJEN KAKO PAKUJE SEKIRU U GEPEK: Poznato šta je zabeležila kamera nakon JEZIVOG UBISTVA Dragana i Zore u Zmajevu
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir.rs/S.S.

novi detalji

UNUK MARKO SNIMLJEN KAKO PAKUJE SEKIRU U GEPEK: Poznato šta je zabeležila kamera nakon JEZIVOG UBISTVA Dragana i Zore u Zmajevu

Crna Hronika -

Marko P. uhapšen je 13. jula u šumi na Vršačkom bregu zbog sumnje da je ubio dedu Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru Zoru Dakić (83), ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo još nije pronađena.

Pregledom kamere sa doma ubijenog Dragana sklapaju se kockice dvostrukog ubistva u Zmajevu koje je užasnulo taj kraj. Na jednom se snimku vidi kako Marko 5. jula oko 14 sati napušta kuću, međutim, vraća se nekih šest sati kasnije i iz nje iznosi sekiru koju stavlja u dedinu "dačiju" i odlazi.

- Vratio se kako bi uklonio dokaze. Sam čin ubistva nije snimljen - kaže sagovornik blizak slučaju za Telegraf.

Advokat osumnjičenog Goran Karadarević očekuje da se u istrazi ispitaju sve okolnosti u vezi sa kritičnim događajem.

- Marko je osumnjičeni i ovo je sada faza kad se očekuje utvrđivanje da li je on učestvovao u svemu ovome i pod kojim okolnostima. Mi za sada proveravamo neke stvari koje nisu za javnost. Naročito sto je istraga u toku - kratko je Karadarević.

Dragan M., Dvostruko ubistvo, sekira, Zora D., Zmajevo
foto: Kurir.rs/S.S.

Svirepa ubistva, podsetimo, dogodila su se 5. jula, a policija je tela Dragana Manojlovića (74) i njegove sestre od ujaka Zore Dakić (83) našla dan kasnije jer su se rođaci zabrinuli što se nisu pojavili na sahrani jednog bliskog člana porodice.

Zmajevo, unuk, ubistvo, Dvostruko Ubistvo, Marko Polovina, Dragan M., Zora D.
foto: Printscreen/Facebook

Na telima Dragana i Zore bile su vidljive rane od oštrog predmeta.

Policija je odmah nakon zločina raspisala potragu za Manojlovićevim unukom Markom koji je i uhapšen otprilike sedam dana kasnije u okolini Vršca.

00:40

Hapšenje unuka iz Zmajeva osumnjičen da je ubio babu i dedu

Za sada se zna da je kobnog jutra rano izašao iz kuće i rekao devojci da ide na posao.

Sumnja se da je motiv zločina koristoljublje.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track