PEVAČICA SE SUNČA, A MUŽ IZA REŠETAKA: Zvezda Granda nastupa, a jača polovina joj uhapšena zajedno s Keljmedijevim sinom
Foto: Printscreen/Instagram

nastavila dalje

PEVAČICA SE SUNČA, A MUŽ IZA REŠETAKA: Zvezda Granda nastupa, a jača polovina joj uhapšena zajedno s Keljmedijevim sinom

Crna Hronika -

Nekadašnja "Zvezda Granda" Slađana Mandić čiji je suprug Ajlin Ahmić uhapšen pre mesec dana u bosanskoj policijskoj akciji "Rez" zajedno sa Elvisom Keljmendijem, sinom narko-bosa Nasera Keljmendija, nastupa, uživa na moru i ponaša se kao da njena jača polovina nije iza rešetaka.

Podsetimo, oni se terete za krijumčarenje velikih količina droge. Uhapšeni u specijalnoj bosanskoj policijskoj akciji "Rez" nalaze se pod istragom zbog krivičnih dela organizovanog kriminala, a u vezi s međunarodnim krijumčarenjem i neovlašćenim prometom velikih količina opojnih droga, kao i drugim krivičnim delima.

nastupa skoro svake večeri
nastupa skoro svake večerifoto: Društvene mreže

Pevačica je tada, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, bila veoma uznemirena nakon hapšenja supruga, a ako je sudeći po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram ona se ponaša kao da se ništa nije dogodilo.

Mandić je prema objavama skoro svako veče u drugom gradu gde nastupa, a sada je trenutno sa porodicom na moru.

pevačica pred nastup
pevačica pred nastupfoto: Društvene mreže

Pevačica je danas okačila i video na kome se može videti kako uživa na plaži dok leži na ležaljci i sunča se. Video-zapis koji je objavila prati strana pesma.

Slađana Mandić
foto: Društvene mreže

Inače, Ajlin Ahmić je poznati dubrovački MMA Borac, a ovo nije prvi put da je on uhapšen. Njemu su lisice na ruke bile stavljene i 2017. godine u akciji "Piramida", takođe bosanske policije zbog iznude.

- Pre skoro deset godina, Ahmić je bio uhapšen u još jednoj akciji hrvatskog Uskoka kada mu je pretresana kuća u Dubrovniku. Nakon ovoga, Ahmić je pušten uz kauciju, sklopio je nagodbu sa tužilaštvom, izrečena mu je kazna zatvora i novčana kazna - pisali su ranije mediji.

pevačica i uhapšeni suprug
pevačica i uhapšeni suprugfoto: Privatna Arhiva

Slađa Mandić, poznata je javnosti jer je učestvovala je u takmičenju "Zvezde Granda" u sezoni 2012/2013. godine, kada je bila finalistkinja i takođe smatrana za jednu od najperspektivnijih učesnica tog muzičkog takmičenja. Ona je poznata u javnosti i kao bivša emotivna partnerka pevača Dejana Matića.

Prvi album izdala je 2005. godine, a tada je pratila i pevača Sašu Matića na velikoj koncertnoj turneji, nakon toga napravila je izvesnu pauzu u karijeri, ali se 2017. vratila na muzičku scenu i izbacila nekoliko pesama.

pevačica
pevačicafoto: Pritnscreen

Pevačica Slađa Mandić se 2014. godine udala za uhapšenog Ajlina Ahmića u tajnosti. Na društvenim mrežama pevačica neretko kači slike svoje porodice, a suprug joj je bio najveća podrška dok je nastupala u takmičenju "Zvezde Granda".

Zaplenili oružje i drogu

Skupoceni "Roleks" i notesi

Kako je tada preneo bosanski portal Kliks, u akciji hapšenja zaplenjeno je čak tri pištolja sa oko 50 metaka, automatska puška sa dva okvira i preko 20 metaka, kao i tri velika paketa suve biljke za koju se pretpostavlja da je marihuana.

ahmić i elvis keljmendi
ahmić i elvis keljmendifoto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram, Profimedia

- Pored svega ovog pronađena je i jedna eksplozivna naprava, pancir, velika suma novca, četiri ručna sata marke "Roleks", više mobilnih telefona, bankovnih kartica, kao i notesi - naveo je tada pomenuti portal i dodao da su tada privremeno oduzeta i tri skupocena vozila marke "BMW".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track