JOŠ NE ZNAMO ZAŠTO JE BRANISLAV UBIJEN: Sahranjen Srbin koji je izreštan u obračunu narko-bandi u Španiji
Foto: Privatna Arhiva, Ilustracija EPA

porodica preuzela telo

JOŠ NE ZNAMO ZAŠTO JE BRANISLAV UBIJEN: Sahranjen Srbin koji je izreštan u obračunu narko-bandi u Španiji

Crna Hronika -

Posmrtni ostaci automehaničara Branislava N. (44) iz okoline Novog Sada, koji je brutalno ubijen u mafijaškom obračunu dve bande 13. jula u blizini grada španske Granade, dopremljeno je u Srbiju.

Prema rečima rođaka ubijenog Srbina, on je u subotu sahranjen na lokalnom groblju u okolini Novog Sada.

- Dugo smo čekali da nam uopšte jave šta se dogodilo Branislavu, a zatim je njegovo telo dopremljeno u Srbiju. Sahrana je bila u subotu i ispratili smo ga na večni počinak u krugu porodice - kaže za Kurir rođak i dodaje da još uvek nemaju nikakva saznanja iz istrage.

branislav n. koji je ubijen u španiji
branislav n. koji je ubijen u španijifoto: Privatna arhiva

- Za sada još uvek ne znamo zašto je ubijen i šta se zapravo dogodilo tog dana na tom parkingu.

Podsetimo, Srbin je ubijen 13. jula oko 19 sati na parkingu brane Rules u blizini grada Granade u Španiji. U vatrenom obračunu povređen je državljanin Bosne i Hercegovine, a španski portal Ideal.es, saopštio je da je motiv ovog sukoba droga. Civilna garda preuzela je slučaj i uhapšeno je nekoliko muškaraca za koje su sumnja da su učestvovali u ovom krvavom obračunu.

- Skupila se grupa od oko osam ljudi. Nakon što su hici ispaljeni, članovi bandi su se razbežali, dok su na mestu pucnjave ostala dva automobila "pežo" i "folksvagen", iz kojih su uzeti DNK tragovi i otisci - preneli su ranije mediji.

Rođak srpskog državljanina je nakon njegovog zločina rekao za Kurir da je on u Španiju otišao turistički.

- Otišao je sam prošle nedelje u Španiju kako bi se odmorio i napunio baterije, jer je pre pola godine ostao bez majke. Bio je utučen, pa je želeo da promeni sredinu. Poslednji put čuli smo se dva dana pre ubistva, tj. kada je došao u Španiju. Rekao nam je da je sve u redu, da je let prošao dobro i bio je vidno raspoložen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track