STRAHINJI PRE DEVET MESECI POGINULA ĆERKA, A ON JE NOĆAS IZBODEN ZBOG VODE: Ovo je mladić koji je sinoć ubijen u Kraljevu
Foto: Kurir/J.S., Facebook

Ubistvo u Kraljevu

STRAHINJI PRE DEVET MESECI POGINULA ĆERKA, A ON JE NOĆAS IZBODEN ZBOG VODE: Ovo je mladić koji je sinoć ubijen u Kraljevu

Crna Hronika -

Milan T. uhapšen je u Kraljevu zbog sumnje da je noćas u 1,30 časova u naselju Moše Pijade nasmrt izbo Strahinju M.

Prema nezvaničnim informacijama, Strahinja se i njegovo društvo sedeli su u parku, kada im je prišao Milan T. Posle kraće rasprave sa Strahinjom, on je izvadio nož i ubo ga u predelu srca, a potom pobegao.

- Prema jednoj verziji, Strahinja je sa mlađim bratom bio na klupi kraj igrališta gde mu je, navodno, Milan zatražio najpre pivo, a potom i vodu.Tada je, kako se pretpostavlja, izbila rasprava jer Strahinja nije želeo da mu da vodu, nakon koje je Milan potegao nož i ubo svog sugrađanina, a zatim kroz park pobegao u nepoznatom pravcu - kaže izvor.

Kraljevo, Strahinja M., ubistvo, ubistvo nožem
foto: Facebook

Brzom akcijom policije osumnjičeni za ubistvo je uhapšen, dok je Strahinja M., po prijemu na hirurško odeljenje kraljevačke bolnice, izdahnuo za operacionim stolom.

Mladić koji je ubijen, inače, imao je prošle godine veliku tragediju u porodici.

- Strahinji je 24. decembra prošle godine ćerkica stara 17 meseci sa drugog sprata zgrade u Ulici Oktobarskih žrtava pala kroz prozor na trotoar i preminula dva dana kasnije u kragujevačkom Kliničkom centru - kaže izvor Kurira.

Građani koji žive u delu grada gde se ubistvo dogodilo i koje smo zatekli kako u petak sede u ovom parku rekli su da tokom noći ništa nisu čuli i da su za ubistvo saznali tek ujutru.

Kraljevo, Strahinja M., ubistvo, ubistvo nožem
foto: Kurir/J.S.

- U ovom parku uveče, kada se deca izjure i odu, obično se čuje galama. Ima mlađih ljudi i tinejdžera koji se tu okupljaju u kasnim večernjim satima, ali nikada do sada nisu pravili probleme, dok sede na obližnjim klupama, rekla nam je jedna starija žena koja tu živi.

Osumnjičenom određeno je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Kurir.rs/ J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track