DA LI SI TOLIKO ŽELJNA BILA TATE DA SI GA POZVALA KOD SEBE? Kraljevčanka ostala bez ćerke i dečka, njene reči SLAMAJU SRCA (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

ubistvo u kraljevu

DA LI SI TOLIKO ŽELJNA BILA TATE DA SI GA POZVALA KOD SEBE? Kraljevčanka ostala bez ćerke i dečka, njene reči SLAMAJU SRCA (FOTO)

Crna Hronika -

Strahinja Marković (23) koji je ubijen u Kraljevu u noći između četvrtka i petka zbog flašice vode, biće sahranjen danas u 13 časova.

Ovu informaciju objavila je njegova bivša devojka sa kojom je prošlog decembra ostao bez ćerkice. Nesrećna devojka koja je za manje od godinu dana preživela dve tragedije, potresnim rečima oprostila se od Strahinje podelivši njihove porodične slike.

Kraljevo, Strahinja M., ubistvo, ubistvo nožem
foto: Facebook

- Tata je mnogo radio, imao je velike planove za tebe, za nas. Voleo je i da popije koje pivo, Boga mi, to me je iritiralo baš. Ono naselje i čuvene tri klupice nikada nisam volela, ali kako Riki kaže "meni je tamo duša", pa završimo uvek u istom tom naselju ' napisala je devojka:

- Izgleda da je sudbina takva da nama možda nije bilo suđeno posle svega, ali je uvek bio voljen i uvek će biti. Zahvalna sam na periodu koji sam provela sa njim, zahvalna jer da nije njega ne bi bilo ni tebe Kasi naša. Tebe Riki, zauvek ću te voleti kao oca našeg malog anđela - navela je Markovićeva bivša devojka:

Sahrana
foto: Privatna Arhiva

- Mila moja, ostala si željna tate, a i on tebe. Za**be se čovek pa uvek misli kako se za sve ima vremena, ali premalo ga ima, a i ti si ipak prerano otišla. Da li si toliko željna bila tate da si ga pozvala kod sebe? Ne brini mila moja, tamo nema zlih ljudi, nema noževa, nema smrti. A verujem da ste sada oboje srećni što ste napokon zajedno. Mama mora da prizna da je ljubomorna malo sada na vas dvoje, ipak i ja želim da vas vidim, da budem sa vama. Ali to je sada manje bitno, vaš život je tamo gore tek počeo. Volim vas i živeću za vas sve dok se ne sretnemo opet.

Da podsetimo, Markoviću je kobne večeri prišao Milan T. i zatražio mu malo piva, on mu je dao pivo, ali je navodno odbio da mu da vodu. Mladić je potegao nož, ubo Strahinju u srce i pobegao, ali je ubrzo uhapšen. Marković je preminuo nekoliko sati kasnije u bolnici.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track