HOROR PRED PREVRTANJE AUTOBUSA: PUTNIK HTEO DA SEDNE NA PREDNJE SEDIŠTE! Poznato kako je došlo do teške nesreće u Bugarskoj!
Foto: BG VOICE media group

jezivo

HOROR PRED PREVRTANJE AUTOBUSA: PUTNIK HTEO DA SEDNE NA PREDNJE SEDIŠTE! Poznato kako je došlo do teške nesreće u Bugarskoj!

Crna Hronika -

Očevici sa lica mesta izneli su nekoliko verzija uzroka teške saobraćajne nesreće u Bugarskoj, gde se na 210 kilometara od Sofije prevrnuo autobus sa decom iz Srbije.

Autobus koji je prevozio 48 dece iz Srbije, imao je saobraćajnu nesreću u Bugarskoj, na auto-putu Trakija. Kako Kurir saznaje, autobus je prevozio članove Foklornog ansambla iz Batajnice. Oni su se vraćali iz Sunčevog Brega i iz Nesebera.

Postoje dve verzije događaja. Najpre se mislilo da je vozač zaspao, ali je nekoliko očevidaca iznelo nova saznanja.

Saobraćajna Nesreća
foto: BG VOICE media group

Po nezvaničnim informacijama, vozač je pokušao da sedište suvozača da pomeri jednom rukom I naglo skrenuo i sleteo sa autoputu autobusom I izvrnuo se, međutim po svemu sudeći ovo je bila netačna vest.

Saobraćajna Nesreća
foto: Privatna Arhiva

Naime, žena po imenu Nataša, koja je bila u autobusu, rekla je šta se dogodilo u minutima pre udesa.

"Jedan od roditelja u autobusu je hteo da sedne na prednje sedište pored vozača. Okrenuo se da otvori sedište i tako se okrenuo volan", prenosi Nova.bg reči jednog od svedoka nesreće.

Saobraćajna Nesreća
foto: BG VOICE media group

Međutim, postoji još jedna verzija događaja, slična sa prve dve. Naime, pojedini očevici su ispričali da je vozač pokazivao putniku kako da otvori suvozačevo sedište, i da ja tada izgubio kontrolu nad autobusom i sleteo s puta.

1 / 6 Foto: BG VOICE media group
1 / 8 Foto: Privatna Arhiva

Srećom u udesunema poginulih, ali su dve osobe zadobile teške telesne povrede, i to jedno dete i jedna odrasla osoba.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track