STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Muškarac čije spaljeno telo je pronađeno kod groblja u Čačku izvršio samoubistvo
Foto: RINA

jeziva smrt

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Muškarac čije spaljeno telo je pronađeno kod groblja u Čačku izvršio samoubistvo

Crna Hronika -

Obdukcija je potvrdila da je muškarac iz Čačka čije spaljeno telo je pronađeno u blizini groblja u naselju Loznica izvršio samoubistvo tako što se polio benzinom i zapalio.

Nema indicija da je u pitanju nasilna smrt. Radi se o muškarcu iz Čačka starosti oko 50 godina.

- Njegov nestanak bio je prijavljen pre nekoliko dana. Na mestu tragedije pronađena je njegova odeća i obuća i izvesna količina novca. Definitivna potvrda njegovog identiteta biće potvrđena nakon DNК analize - potvrđeno je za agenciju RINA.

1 / 3 Foto: RINA

Muškarac je živeo u blizini mesta na kom je izvršio suicid, a njegovo telo prva je ugledala meštanka koja je na tom području šetala psa.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu 0800/309-309 opcija 1. SOS telefon radi 24 sata, a javljaju se stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni i nesigurni.

(Kurir.rs/Rina)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track