U STANU DRŽAO ARSENAL ORUŽJA: Evo ko je uhapšeni u Kotežu BRAT MU UBIJEN PRE 11 GODINA
Foto: Uprava policije Crne Gore

više javno tužilaštvo u beogradu

U STANU DRŽAO ARSENAL ORUŽJA: Evo ko je uhapšeni u Kotežu BRAT MU UBIJEN PRE 11 GODINA

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Nenad F. (40) povodom oružja pronađenog u njegovoj kući u Kotežu, na tavanu, gde je policija zaplenila tri automatske puške sa osam pripadajućih okvira, revolver, pištolј i 323 metka različitog kalibra, kao i manja količina narkotika i vagica za precizno merenje.

- Osumnjičeni je na saslušanju tvrdio da on uopšte ne zna da se to oružje tu nalazilo, te da je pripadalo njegovom pokojnom bratu. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo Višem sudu u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo - saopšteno je iz Višeg tužilaštva u Beogradu.

Nenadu F. na teret se stavljaju krivična dela nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nenad F. je, kako saznajemo, rođeni brat Dragana Fuštića koji je ubijen 2011. u Kotežu. Kako su mediji tada pisali, ubijeni Fuštić se dovodio u vezu sa trgovinom drogom.

Policija
foto: Kurir/S.U.

Dragan Fuštić, podsetimo, ubijen je 9. marta 2011. u Ulici Jovana Isailovića, u naselju Kotež, u klasičnoj sačekuši. Navodno, pre zločina sedeo je u kafiću i telefonirao. Čim je završio razgovor izašao je iz lokala i tada su se začuli pucnji. Napadači su na njega ispalili sedam metaka, koji su ga pogodili u grudi i glavu.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track