REKLI SU DA IDU DA SE PROVOZAJU I DA ĆE SE BRZO VRATITI, PA POGINULI: Novi detalji stravičnog udesa kod Uba
Foto: Instagram/192_rs, Facebook

tragedija

REKLI SU DA IDU DA SE PROVOZAJU I DA ĆE SE BRZO VRATITI, PA POGINULI: Novi detalji stravičnog udesa kod Uba

Crna Hronika -

Tinejdžer N.B. i četvoro njegovih prijatelja otišli su u kobnu vožnju u kojoj je on nastradao jer im je, kako tvrde meštani, bilo dosadno i želeli su da sačekaju da se vrati struja koja je nestala usled stravičnog nevremena koje je sinoć pogodilo ovo selo.

Podsetimo,mladić N. B. (16) nastradao je, dok je četvoro mladih povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu Sovljak kod Uba. Do nesreće je došlo sinoć oko 22.30 časova, kada je automobil "audi" u kom su se nalazili sleteo sa puta u kanal, isprevrtao se i završio na krovu.

uništeni automobil ispred policijske stanice u Ubu
uništeni automobil ispred policijske stanice u Ubufoto: Instagram/192_rs

Kako su za Kurir ispričale komšije tinejdžeri su želeli da se provozaju.

- Sinoć je u našem mestu bili nevreme, određeni period nije bilo struje. Deci je verovatno bilo dosadno pa su otišli da se provozaju. Kada su kretali, sreli su jednog komšiju koji ih je upitao "Deco, kuda ćete kad je ovakvo nevreme?" . Oni su mu rekli da idu da se provozaju malo i da će se brzo vratiti kući. Kasnije smo čuli da je dečko iz sela poginuo, a da su ostali povređeni.

Nastradali dečak
Nastradali dečakfoto: Facebook

Pored nesrećenog N. B (16), teško su povređeni J. V. (19), M. J. (18) i M. M. (19), dok je devojka R. I. (18) koja je navodno upravljala vozilom lakše povređena.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track