PEVAČA NA ŠTAKAMA PREGAZILA PIJANA ŽENA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Otkriveni novi detalji tragedije u Kruševcu
Foto: Printscreen/192

UDES

PEVAČA NA ŠTAKAMA PREGAZILA PIJANA ŽENA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Otkriveni novi detalji tragedije u Kruševcu

Crna Hronika -

Pevač Zlatko Živadinović preminuo je juče sedam dana od stravičnog udesa u kome je bio povređen. Kako Kurir saznaje, nesrećnog pevača, koji je bio na štakama, pokosila je na pešačkom prelazu pripita žena i to dok je izlazio iz taksija!

- Zlatko je pre nekoliko meseci imao saobraćajku i bio je u fazi oporavka, pa je išao sa štakama. Toga kobnog dana, po njega, izašao je iz taksija, a zatim odmah nastradao na pešačkom prelazu. Hteo je da pređe ulicu i podigne novac sa bankomata. Na njega je naletela žena u velikoj brzini i u pijanom stanju i pokosila ga na licu mesta -kaže naš sagovornik iz istrage, koji je želeo da ostane anoniman.

Zlatko Živadinović
foto: Printscreen/192

Nesrećni pevač ima dve ćerke, koje žive sa majkom, jer se Zlatko razveo od svoje supruge, a ona se vratila u roditeljsku kuću.

- Ostao je da živi u kući sa majkom, koja radi kao službenica u Kruševcu, a vredna je i poštovana meštanka u Mačkovcu i odlična domaćica. Zlatkov otac je preminuo pre godinu i po dana, u vreme korone. Važio je za mirnog, vrednog i uglednog domaćina, privrženog porodici. Pored posla u trgovini, bavio se i poljoprivredom, a na Kopaoniku, odakle je rodom, gajio je maline. Zlatko ima i mlađeg brata, koji je oženjen i živi sa porodicom odvojeno - pričaju komšije iz Mačkovca.

Poznavaoci pevača ističu da je bio dobar čovek i odličan pevač i da je uživao ugled vrsnog interpretatora narodne muzike, a čak je i snimio CD. - Pevao je po kafanama, na slavljima i veseljima i na drugim manifestacijama. Završio je srednju školu, radio u jednoj privatnioj firmi, a zatim se upustio u profesionalne estradne vode - priča poznanik.

O ovoj tragediji do sada se nije oglasila policija.

Kurir.rs/ Ž.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track