MOG ZLAJE VIŠE NEMA, MORAM DA BUDEM JAKA ZBOG UNUKA: Potresne reči majke muzičara kog je pijana žena pokosila na pešačkom prelazu
Foto: Printskrin/Facebook

nesreća u kruševcu

MOG ZLAJE VIŠE NEMA, MORAM DA BUDEM JAKA ZBOG UNUKA: Potresne reči majke muzičara kog je pijana žena pokosila na pešačkom prelazu

Crna Hronika -

Pevač Zlatko Živadinović preminuo je u bolnici sedam dana nakon teške nesreće koju je doživeo u centru Kruševca, kada je na njega, dok je izlazio iz taksija pomažući se štakama, naletela pijana žena.

Nesreća se dogodila prošle subote, a Živadinović, koji je bio poznat kao muzičar koji nastupa po lokalnim veseljima, transportovan je u UKC Niš, gde je izgubio bitku za život.

Žrtva bahatog vozača
Žrtva bahatog vozačafoto: Printskrin/Facebook

- Zlatko je pre nekoliko meseci doživeo saobraćajnu nesreću i bio je u fazi oporavka, pa je išao sa štakama. Kobnog dana izašao je iz taksija, a zatim odmah nastradao na pešačkom prelazu. Hteo je da pređe ulicu na pešačkom prelazu i podigne novac s bankomata kada je na njega velikom brzinom naletela žena i udarila ga. Ispostavilo se da je bila pod dejstvom alkohola - kaže naš sagovornik iz istrage.

Prebačen u Niš

- Živadinović je odmah prebačen u kruševačku bolnicu, ali je zbog težine stanja transportovan u UKC Niš. Nažalost, tamo je i preminuo posle sedam dana.

Majka nastradalog pevača za Kurir kaže da je za sinovljevu nesreću saznala 14 sati nakon što se dogodila.

- Nismo ni znali da je Zlatko povređen, saznali smo tek posle 14 sati, i to su nam saopštili da je udaren na pešačkom prelazu i da se nalazi u Kliničkom centru u Nišu. Nije nam bilo dobro kad smo čuli. Nekako smo se odmah javili rođacima iz Niša, oni su otišli u bolnicu da ga vide, da daju lekarima potrebne podatke - kaže majka.

Omiljeni muzičar

Snimio CD, nastupao na veseljima

Poznanici pevača ističu da je Zlatko bio dobar čovek i odličan pevač i da je uživao ugled vrsnog interpretatora narodne muzike, a čak je i snimio CD.

- Pevao je po kafanama, na slavljima i veseljima i na drugim manifestacijama. Završio je srednju školu, radio u jednoj privatnoj firmi, a zatim se upustio u profesionalne estradne vode - priča poznanik.

Nadali se

- Nadali smo se da će se izvući, verovali da je jak. Mog Zlaje više nema, samo želim da ga u miru ispratim na onaj svet - zaplakala je očajna žena.

Kako navodi, iza sina ostale su joj dve divne unuke.

- Moramo sada da budemo jaki, posebno ja, što zbog njegove dece i žene, što zbog svih ostalih unučića. Ostali smo sada samo ja, drugi sin i njegova žena. Brinula sam o njima, odgajala ih. Delila sam ljubav na njih osam, svoje sinove snaje i unuke, sada ih je ostalo sedmoro.

Omiljen u kolektivu
Omiljen u kolektivufoto: Printskrin/Facebook

Naša sagovornica navodi da su je nakon vesti o sinovljevoj smrti uznemiravali nepoznati ljudi.

- Kada je Zlaja umro, zvali su nas neki ljudi i rekli da su iz osiguranja, kao nude pomoć. Mi nismo bogati, niti želimo da se obogatimo na račun toga što nam je dete mrtvo.

Porodica

Zlatko nedavno ostao bez oca

O nesrećnom Zlatku meštani Mačkovca imaju samo reči hvale.

- Ostao je da živi u kući s majkom, koja radi kao službenica u Kruševcu, a vredna je i poštovana meštanka u Mačkovcu i odlična domaćica. Zlatkov otac je preminuo pre godinu i po dana, u vreme korone. Zlatko ima i mlađeg brata, koji je oženjen i živi s porodicom odvojeno - pričaju komšije iz Mačkovca.

Kurir.rs/Ž. Milenković - J. Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja