URINIRAO PO ŽRTVI I DRŽAO JOJ NOŽ POD GRLOM: Evo šta se dešava s monstrumom iz Obrenovca! OTEO DEVOJKU I IŽIVLJAVAO SE 72 SATA
Foto: Profimedia

istragnezapamćeno zlostavljanje

URINIRAO PO ŽRTVI I DRŽAO JOJ NOŽ POD GRLOM: Evo šta se dešava s monstrumom iz Obrenovca! OTEO DEVOJKU I IŽIVLJAVAO SE 72 SATA

Crna Hronika -

Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu naložilo je neuropsihijatrijsko veštačenje mladića koji je oteo svoju devojku, tri dana je držao u stanu i brutalno se iživljavao nad njom.

Podsetimo, jezivo zlostavljanje dogodilo se krajem jula, kada je devojka došla u stan mladića sa kojim je bila u vezi. On ju je zatočio, oduzeo joj mobilni telefon, pa počeo da se iživljava.

- Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana, a u međuvremenu je saslušana oštećena devojka, kao i nekoliko svedoka - priča izvor Kurira:

- Tužilaštvo je zatražilo da se mladić neuropsihijatrijski veštači, ali i da se uradi veštačenje povreda koje ima devojka, odnosno, da se utvrdi mehanizam kojim su nastale.

Naš izvor navodi i da osumnjičeni nije poznat policiji po sličnim delima.

- On u dosijeu nema krivična dela sa elementima nasilja - dodao je izvor.

Da podsetimo, tokom 72 sata torture, mladić je devojku prisilno hranio, nije joj dao da pije vodu, terao ju je da stoji u ćošku i malu nuždu vrši u konzervi piva, stavljao joj nož na vrat, pretio da će pobiti i nju i porodicu. Devojka je uspela trećeg dana da se oslobodi i pobegne kada je mladić morao da napusti stan zbog neodložnih obaveza.

- Osumnjičeni je nju sve vreme primoravao da ponavlja imena muškaraca sa kojima je po njegovom ubeđenju bila, iako zapravo sa njima nije imala ništa. Osim toga, urinirao je po njoj i polivao je urinom, tukao rukama i nogama - kaže izvor.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track