UBIJENI CRNOGORAC UČESTVOVAO U UBISTVU VOĐE NAVIJAČA ZVEZDE? Isplivali novi detalji o Vlaoviću (38) koji je likvidiran u Hrvatskoj
Foto: Printscreen/Instagram

šok saznanja

UBIJENI CRNOGORAC UČESTVOVAO U UBISTVU VOĐE NAVIJAČA ZVEZDE? Isplivali novi detalji o Vlaoviću (38) koji je likvidiran u Hrvatskoj

Crna Hronika -

Crnogorski državljanin Goran Vlaović (38) ubijen je jutros u popularnom klubu na ostrvu Pag u Hrvatskoj kad mu je prema navodima lokalnih medija za sada neimenovani Srbin pucao u glavu.

Vlaović prema policijskim izvorima slovi za bliskog člana škaljarskog klana iz Kotora. Ranije je bio osuđen u Crnoj Gori zbog učešća u ubistvu vođe navijača Crvene zvezde Marka Vesnića i ranjavanja njegovog kuma Ivana Markovića u Herceg Novom.

Vlaović je prema navodima hrvatskih medija podlegao povredama na putu do bolnice, a uviđaj je u toku.

Ubistvo se dogodilo jutros oko šest sati na ostrvu Pag ispred jednog popularnog kluba kad je mladić ranjen hicem iz vatrenog oružja. Do pucnjave je došlo dok je u klubu još bilo gostiju koji su u šoku svedočili likvidaciji.

Vesnić je ubijen 24. jula 2009. hicima iz pištolja u Omladinskom parku u Igalu dok je Marković upucan u levu potkolenicu. Prepirka dve grupe mladića koja je prethodila zločinu navodno su bili novčani dugovi.

(Kurir.rs/Novosti)

Bonus video:

01:44

KRIMINOLOZI: Kriminalni klanovi bore se za prevlast

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track