OTKRIVENO KO JE UBIO ŠKALJARCA NA PAGU: Ovaj momak likvidarao je Crnogorca, pucao mu u glavu, pa ubrzo uhapšen (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

brza reakcija policije

OTKRIVENO KO JE UBIO ŠKALJARCA NA PAGU: Ovaj momak likvidarao je Crnogorca, pucao mu u glavu, pa ubrzo uhapšen (VIDEO)

Crna Hronika -

Goran Vlaović (38), za kog se sumnja da je pripadnik crnogorskog kriminalnog škaljarskog klana, ubijen je jutros na hrvatskom ostrvu Pag dok je bio na odmoru sa svojom devojkom.

Vlaović je likvidiran ispred jednog noćnog kluba na Pagu, a prema nezvaničnim informacijama ubica je D. T. (28) iz Kragujevca.

Pag, Ubistvo, Goran Vlaović
foto: Printscreen

Sigurnosne kamere su uhvatile momenat kada Kragujevčanin sa belim kačketom na glavi prilazi dvojici muškaraca i jednom puca u glavu iz neposredne blizine.

Ubica je iskoristio opšti metež koji je usledio posle pucnja i krenuo da beđi, ali se, kako se vidi pri kraju snimka, ubrzo vraća na mesto zločina da bi proverio da li je likvidacija uspela.

02:12

Trenutak likvidacije škaljarca na Pagu

Ispostavilo se da je to za njega bio pogrešan potez jer je posle toga uhapšen.

Goran Vlaović je svojevremeno bio osuđen u Crnoj Gori zbog učešća u ubistvu Marka Vesnića, navijača Crvene Zvezde, i ranjavanja njegovog kuma Ivana Markovića u Herceg Novom.

Vladimir M. Roganović, Duško N. Roganović i Dražen Čađenović, optuženi su za teško ubistvo Marka Vesnića i ranjavanje njegovog Ivana Markovića, dok je Goran V. okrivljen za krivčno delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Roganović i Čađenović 24. jula 2009. godine, po prethodnom dogovoru, ubili su Vesnića i ranili Markovića u blizini Omladinskog parka u Igalu.

(Kurir.rs/ Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja