KAPETAN VOJSKE SRBIJE UHAPŠEN ZBOG SUMNJE DA JE SILOVAO SVOJU ĆERKU: Poznanici otkrili nove detalje užasa u Leskovcu
Foto: Ilustracija, Kurir/ Zorana Jevtić

svi detalji stravičnog zločina

KAPETAN VOJSKE SRBIJE UHAPŠEN ZBOG SUMNJE DA JE SILOVAO SVOJU ĆERKU: Poznanici otkrili nove detalje užasa u Leskovcu

Crna Hronika -

Muškarac (41) iz okoline Leskovca, kapetan Vojske Srbije, uhapšen je zbog sumnje da je godinu dana silovao svoju ćerku (14)!

Kako Kurir televizija saznaje, muškarac je uhapšen juče, nakon što je policija dobila prijavu o zlostavljanju deteta od Centra za socijalni rad.

Kako naš izvor objašnjava, devojčica je odmah po prijavi izolovana iz porodice.

02:49

KAPETAN VOJSKE SRBIJE (41) SILOVAO SVOJU ĆERKU (14)! Kurir saznaje: Devojčica u jako lošem psihičkom stanju

Poznanici osumnjičenog objasnili su našem reporteru da je reč o čoveku koji je imao urušene odnose sa bivšom suprugom i međusobno su se više puta prijavljivali za uznemiravanje.

Devojčica je nakon doživljene traume u jako lošem psihičkom stanju i trenutno se nalazi na psihijatrijskom posmatranju.

Drugi slučaj u Leskovcu

Dao devojčici (9) slatkiš i 100 dinara, pa je pipkao

U Leskovcu je pre nekoliko dana uhapšen i K. V. (69) zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom (9). Kako nezvanično saznajemo, on je dete presreo na ulici, dao joj slatkiše i 100 dinara, a potom je namamio u napuštenu zgradu, svukao je i neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela. Nakon saslušanja Osnovni sud mu je odredio pritvor do 30 dana zbog nedozvoljenih polnih radnji.

EMILIJA PETROVIĆ, ADVOKAT

Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela

- Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela. Predviđena kazna za incest je 5 godina, dok je za obljubu nad maloletnim licem je predviđena maksimalna kazna do 15 godina. Ta dva dela bi se posmatrala kao jedno i izrekla bi se jedinstvena kazna, zavisno od toga kakav će biti sled događaja - rekla je gostujući u Jutarnjem programu Kurir televizije advokat Emilija Petrović.

00:30

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:33

OVAKO ĆE SE SUDITI UNUKU (17) ZA SILOVANJE BAKE! Advokat objasnio šta će se primenjivati u zločinu: NEĆE BITI KLASIČNI POSTUPAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track