NOVI DETALJI SILOVANJA DEVOJČICE (11) U PRIŠTINI: Trojica monstruma ščepala dete u parku, a onda zvali još dvojicu da se pridruže
Foto: Armend NIMANI / AFP / Profimedia

užas

NOVI DETALJI SILOVANJA DEVOJČICE (11) U PRIŠTINI: Trojica monstruma ščepala dete u parku, a onda zvali još dvojicu da se pridruže

Crna Hronika -

Isplivali su novi jezivi detalji silovanja devojčice (11) u Prištini koju su petorica monstruma nekoliko sati napastvovali na više lokacija.

Ovaj strašni događaj prvo se dogodio u parku u Prištini, a potom se nastavio na drugoj nepoznatoj lokaciji.

Prema nezvaničnim podacima medija na albanskom najpre su trojica maloletnika seksualno zlostavljali maloletnu devojčicu u jednom naselju u Prištini, a potom je jedan od njih pozvao i svog brata Ekrema R. (26).

On se sumnjiči da je tamo otišao svojim automobilom "pikap". Sa tog mesta su krenuli ​​na drugu lokaciju gde je Ekrem R. nakon kraćeg vremena navodno zaustavio automobil i silovao maloletnu devojčicu. Posle toga je pozvao i petog osumnjičenog da se pridruži napastvovanju.

Policija je danas saopštila da je uhapšena i peta osoba osumnjičena za silovanje devojčice (11) u Prištini.

- Uhapšen je i peti osumnjičeni za kojim je policija tragala i nalazi se na saslušanju. Sve dalje policijske radnje u vezi sa osumnjičenim biće preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima - navodi se u saopštenju.

Direktor policije podneo ostavku

Direktor policije Samedin Mehmeti podneo je ostavku zbog slučaja silovanja 11-godišnje devojčice koji se pre tri dana dogodio u Prištini.

Ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja rekao je da je prihvatio ostavku Mejmetija i dodao da je ta ostavka čin profesionalne savesti.

Policija je prethodno jutros privela još dvojicu osumnjičenih dok su Ekrem R. i njegov brat privedeni dan ranije.

Stravični slučaj napastvovanja policiji je prijavila devojčicina majka.

Majka je izjavila da je devojčica napustila kuću u subotu popodne i da ju je pronašla tek posle ponoći u lošem emotivnom stanju nakon čega joj je dete priznalo šta joj se dogodilo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track