2 MADAM, CRNKA I PLAVUŠA PLUS MAKRO PALI U BG: Na čelu krimi krupe bila žena, evo šta je policija pronašla prilikom pretresa FOTO
Foto: Printscreen/Facebook

2 MADAM, CRNKA I PLAVUŠA PLUS MAKRO PALI U BG: Na čelu krimi krupe bila žena, evo šta je policija pronašla prilikom pretresa FOTO

Crna Hronika -

Policija je juče u velikoj akciji uhapsila osumnjičene za organizovanje prostitucije, a lisice su stavljene na ruke Nedi B. (34), njenom suprugu Samiru B. (44), kao i Nini R. (32), Milici M. (26), Vesni V. (62) i Milici O. (49), koja je prvobitno bila u bekstvu.

Kako se saznaje, na čelu ove organizovane kriminalne grupe bila je Neda B., a članovi su imali jasno podeljene zadatke u organizaciji podvođenja devojaka.

Saopšteno je iz policije, da su prilikom pretresa kod osumnjičenih pronađeni mobilni telefoni, kao i SIM kartice korišćene pri izvršenju krivičnog dela.

- Prilikom pretresa kod osumnjičenih su pronađeni mobilni telefoni i SIM kartice korišćene pri izvršenju krivičnog dela, kao i uplatnice sa izvršenim transakcijama - dodaje se u saopštenju policije.

1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook

Kako se navodi, sumnja se da su organizovali predaju više žena korisnicima seksualnih usluga, a novac stečen na taj način delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali troškove koje su imali tokom obavljanja ovog "posla".

- Novac stečen ovim radnjama delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali. Tim novcem su pokrivali i troškove koje su imali tokom obavljanja nelegalnih radnji. Pri hapešnju, pronađene su i uplatnice na kojima se vidi kako je prebacivan novac - otkrivaju iz MUP.

Golišave slike i opis u katalogu

Sajt preko kog su osumnjičeni oglašavali prostitutke koje su za njih radile izgleda kao onlajn katalog.

- Na nekoliko desetina stranica nalaze se fotografije golišavih devojaka, a u opisu fotografija nalaze se specifičnosti svake od devojaka, visina, težina, obim grudi i zadnjice, boja kose i očiju, kao i cena i broj telefona - objašnjava izvor Kurira.

Od naznačene cene koju je klijent plaćao, kako navodi izvor, deo je išao prostitutkama, a deo kriminalnoj grupi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:54

JASMINA ANA IZNOSI DETALJE O POSRNULOJ PEVAČICI: Postala elitna prostitutka kad joj je karijera propala, ODSELILA SE U AMERIKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track