OVO JE MLADIĆ KOJI JE IZREŠETAO ŠAKOVIĆA U BUDVI: Raspisana poternica za Lukom iz Beograda
Foto: Privatna Arhiva, BETA Zvonko Kučelin

uprava policije

OVO JE MLADIĆ KOJI JE IZREŠETAO ŠAKOVIĆA U BUDVI: Raspisana poternica za Lukom iz Beograda

Crna Hronika -

Uprava policije i Više državno tužilaštvo danas je održala pres konferenciju povodom ubistva Milića Minje Šakovića na kojoj je saopšteno da se za njegovo ubistvo sumnjiči Beograđanin Luka Pilčević.

Na pres konferenciji su govorili Vesko Nedović, rukovodilac Stanice kriminalističke policije Centra bezbednosti Budva, Draško Kalinić, viši policijski inspektor u Sektoru za borbu protiv kriminala i Ana Radović, viša državna tužiteljka.

Luka Pilčević
foto: Privatna Arhiva

Kako je rečeno za portal Dan iz policije osumnjičeni su Luka Pilčević i Duško Tanasković.

- L.P. iz Beogarda osumnjičen je za teško ubistvo Šakovića, a D.T. iz Kragujevca se sumnjiči da je umišljajno pomagao u tome tokom maja i juna. L.P. je i dalje u bekstvu, a D.T. je uhapšen u Hrvatskoj zbog drugog krivičnog djela. Postupak izručenja je u nadležnosti Ministarstva pravde, ne možemo prejudicirati buduće odluke- kazala je Radović.

Milić Šaković
foto: Printscreen YT

Podsetimo, Minja Šaković ubijen je 17. juna u Starom gradu u Budvi, kada je napadač iz tašnice izvadio pištolj i ispalio hice u njega. Policija je pronašla niz tragova, a u istragu su se uključile i kolege iz regiona.

Nakon što je prošle nedelje na Pagu ubijen Goran Vlaović, saopšteno je da je Duško Tanasković koji se sumnjiči za njegovo ubistvo učestvovao i u likvidaciji Šakovića.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja