CRNOGORCI U STRAHU RASPISALI POTERNICU ZA ZVICEROM?! Popović za Kurir TV: Plaše se koje će sve TAJNE OTKRITI VOĐA KAVAČKOG KLANA
Foto: Kurir televizija, Privatna Arhiva

CRNOGORCI U STRAHU RASPISALI POTERNICU ZA ZVICEROM?! Popović za Kurir TV: Plaše se koje će sve TAJNE OTKRITI VOĐA KAVAČKOG KLANA

Crna Hronika -

Nastavljeno je sudjenje Belivuku i Miljković, kao i pripadnicima njihovog klana. Srđan Lalić je, kao i druga dvojica svedoka-saradnika, Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević, po prvi put oči u oči sa vodjama klana.

Advokat Nikola Ristović, koji je pred Specijalnim sudom zastupao Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, potvrdio je za Kurir da je otkazao punomoćje dvojici organizatora kriminalne grupe.

Rajko Nedić, odgovorni urednik Kurira i Žarko Popović, glavni policijski inspektor PU Beograd u penziji, gostovali su Pulsu Srbije gde su dotakli trenutnog suđenja Belivuku i Miljkoviću, ali i o Laliću i Zviceru.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Nedić je navodeći kako će Lalićevo svedočenje biti prekretnica, spomenuo i Radoja Zvicera, navodnog vođu kavačkog klana. Popović se tu nadovezao i istakao kako Zvicer već ima poternicu u Srbiji, ali da je isto tako nedugo zatim dobio poternicu i u Crnoj Gori.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Zvicer ima našu poternicu. Crnogorci su odmah nakon nas raspisali poternicu. Zašto? Pa da bi ga oni pre nas smotali, da ne bi on nešto pričao ovde. Boje se šta će Radoje Zvicer sve ovde reći - rekao je Popović.

Ostatak debate možete videti u videu ispod:

03:40

Belivuk i Lalić oči u oči: Da li će ga to poremetiti?

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:40

OČEKUJE SE HAOS NA SUĐENJU BELIVUKU! Koljač Velje Nevolje danas POTPUNO MENJA tok postupka: Miljković i Belivuk će POLUDETI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track