NISMO ZNALI DA JE TRUDNA: Komšije progovorile o majci koja je rodila mrtvo dete, umotala ga u ćebe i ostavila u plastičnom bazenu
Foto: Društvene mreže

tragedija

NISMO ZNALI DA JE TRUDNA: Komšije progovorile o majci koja je rodila mrtvo dete, umotala ga u ćebe i ostavila u plastičnom bazenu

Crna Hronika -

Žitelji Čente, mesta u kome je u porodičnoj kući pronađeno telo tek rođene bebe kažu za Kurir su šokirani događajem te da nisu ni znali da je L. J. (32) trudna.

Podsetimo, beba je rođena u subotu 3. septembra, a uzrok smrti biće tačno utvrđen obdukcijom na koju je poslato telo novorođenčeta. Muška beba pronađena je ispred kuće u Čenti i to bez znakova života.

Meštani kažu da je majka mrtve bebe L. J. (32) pomalo bila čudna i da se retko družila sa komšilukom.

- Živela je sama sa dvoje dece i odavno se razvela od supruga. Kuća u kojoj živi je dedina, tačnije, oca njene majka. Mi čak ne znamo ni da li je ona negde radila - kaže sagovornik i nastavlja:

l.j. majka mrtve bebe
l.j. majka mrtve bebefoto: Društvene mreže

- Pomalo je bila čudna i nismo ni znali, a ni videli da je trudna. Šokirali smo se kad smo juče posle podne videli policiju, Hitnu pomoć i komšije koje se okupljaju ispred njene kuće.

Meštani kažu da im nije jasno zašto je ona to uradila.

- Ako je rodila mrtvo dete trebala je to da prijavi. Kako je moguće da ga je tako užasno tek tako zamotala i ostavila. Jezivo. Utvrdiće se i da li mu je ona nešto uradila - kažu žitelji i dodaju:

- Nismo znali da je trudna, ko zna i da li je išla kod lekara. Možda bi dete bilo živo da je vodila računa. Strašno.

Inače, za događaj saznalo se kad je majci, koja se sama porodila kod kuće, prethodno krijući trudnoću jer ga otac deteta nije želeo, pozlilo u autobusu. Ona je u autobusu bila sa svojim detetom od 12 godina koje je vodila na kontrolu kod lekara u Beograd. Na putu za Beograd pozlilo joj je u autobusu.

Majka je izjavila da je 3. septembra rodila mrtvu bebu, dečaka. Telo je umotala u peškir, stavila ga u plastični bazenčić na naduvavanje koji je potom spakovala u jednu kutiju. Otac mrtve bebe otišao je u Nemačku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track