POGLEDAJTE SNIMAK ŽESTOKE TUČE ISPRED NOĆNOG KLUBA U INĐIJI: Radnik obezbeđenja (38) OŠAMARIO TINEJDŽERA (17), ovaj ga nokautirao!
Foto: Printcsreen/Twitter

oglasila se policijska uprava

POGLEDAJTE SNIMAK ŽESTOKE TUČE ISPRED NOĆNOG KLUBA U INĐIJI: Radnik obezbeđenja (38) OŠAMARIO TINEJDŽERA (17), ovaj ga nokautirao!

Crna Hronika -

Na društvenim mrežama danas se pojavio snimak tuče koja se dogodila krajem avgusta u jednom noćnom klubu u Inđiji, a na kome se vidi kako mladić nokautira muškarca.

Iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici navodi se da je utvrđen identitet učesnika u tuči.

- Iako ovaj događaj nije prijavljen, pripadnici Policijske stanice u Inđiji su, odmah pošto je video objavljen na portalima, utvrdili identitet dvojice muškaraca starosti 38 i 17 godina koji su se, kako se sumnja, fizički sukobili 28. avgusta ispred jednog ugostiteljskog objekta u Inđiji. O događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo koje se izjasnilo da im se nakon prikupljenih obaveštenja i utvrđivanja stepena povreda tridesetosmogodišnjaka, dostavi izveštaj na odlučivanje - rečeno je Kuriru u PU Sremska Mitrovica.

nasilje, Tuča
foto: Printcsreen/Twitter

Kako se na snimku moglo videti, grupa mladića sukobila se ispred kluba u Inđiji. U jednom trenutku muškarac nasrće na tinejdžera i udara mu šamar, posle čega tinedžer (17) pesnicom nokautira muškarca (38).

Potom grupa muškaraca počinje da trči za tinejdžerom kako bi mu verovatno uzvratila.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

Tuča obezbeđenja i svatova na svadbi u Mionici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja