OVAKO IZGLEDA GLISER POSLE STRAVIČNE NESREĆE NA DUNAVU U GROCKOJ: Ivan i njegova devojka Marta na mestu ostali mrtvi (VIDEO)
Foto: Kurir

OVAKO IZGLEDA GLISER POSLE STRAVIČNE NESREĆE NA DUNAVU U GROCKOJ: Ivan i njegova devojka Marta na mestu ostali mrtvi (VIDEO)

Crna Hronika -

Ivan J. (38) i Marta A. (37) nastradali su u stravičnoj nesreći u Grockoj na Dunavu kada je gliser na kom su se nalazili udario u usidrenu baržu.

Nataša R, Milica B. i Nemanja G. prevezeni su sanitetskim vozilom iz Grocke na VMA radi ukazivanja lekarske pomoći.

Nakon završenog uviđaja, po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tela preminulih prevezena su na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije.

1 / 10 Foto: Kurir

- Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka - kažu u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Ivan J, koji je nastradao sa devojkom Martom A. u nesreći gliserom koja se dogodila na Dunavu kod Grocke, imao je dvoje dece iz prvog braka ispričale su komšije.

02:00

Izvlačenje glisera koji je udario u baržu na Dunavu u Grockoj

Kako oni kažu za Kurir reč je o jednom finom i veoma vrednom čoveku.

- Kada smo saznali šta se dogodilo ostali smo u šoku. Ivan je dobar čovek koji je držao prevozničku firmu. U selu imamo veliku pekaru i njegova firma razvozi hleb svuda po okolini - pričaju komšije.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja