OTAC MU JE POGINUO PRED OČIMA: Život Ivana koji je stradao na Dunavu u Grockoj obeležila velika tragedija
Foto: Kurir

UŽAS

OTAC MU JE POGINUO PRED OČIMA: Život Ivana koji je stradao na Dunavu u Grockoj obeležila velika tragedija

Crna Hronika -

Ivan J. (38) koji je sa svojom devojkom Martom A. (37) nastradao u nesreći u Grockoj rodom je iz Pudraca, a komšije su ispričale da je kao mali doživeo veliku tragediju.

- Njegov otac i on vraćali su se od nekud traktorom. Jedan komšija sekao je drva i ispao mu je balvan na put, na koju su oni naleteli. Traktor se prevrnuo i Ivanu je otac pred očima poginuo. Otac mu je poginuo pre 15 godina. Sada je identična tragedija zadesila njegovu decu, ostali su bez oca - objašnjavaju komšije za Kurir.

02:00

Izvlačenje glisera koji je udario u baržu na Dunavu u Grockoj

Oni su dodali i da je decu iz Ivanove kuće sinoć odvela majka kada se saznalo da je nastradao.

- Kada smo saznali šta se dogodilo ostali smo u šoku. Ivan je dobar čovek koji je držao prevozničku firmu. U selu imamo veliku pekaru i njegova firma razvozi hleb svuda po okolini - pričaju komšije i dodaju:

- Ivan ima dvoje dece iz prvog braka, ali su se supruga i on razveli. Koliko smo čuli, on je našao devojku posle toga i sa njim je bio i na gliseru kada se dogodila nesreća.

1 / 7 Foto: Kurir

Porodica nastradalog nije želela ništa da komentariše i zamolila je za razumevanje.

Podsetimo, u teškoj nesreći koja se sinoć dogodila na Dunavu u Grockoj, poginuli su Ivan J. (38) i Marta A. (37), dok su Nataša R, Milica B. i Nemanja G. prevezeni sanitetskim vozilom iz Grocke na VMA radi ukazivanja lekarske pomoći.

Kod njih su konstatovane lake telesne povrede. Drugo Osnovno javno tužilaštvo je preuzelo slučaj.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track