PRVI SNIMCI SA MESTA UŽASA KOD UŽICA: Četvrta osoba podlegla povredama, EVO KAKO JE DOŠLO DO NESREĆE! (VIDEO)
Foto: Kurir/Z.Š.

tragedija

PRVI SNIMCI SA MESTA UŽASA KOD UŽICA: Četvrta osoba podlegla povredama, EVO KAKO JE DOŠLO DO NESREĆE! (VIDEO)

Crna Hronika -

UŽICE - Kako Kurir nezvanično saznaje, i četvrti mladić, koji je u teškom stanju prebačen u Užičku bolnicu, u međuvremenu je podlegao povredama, i pored svih napora užičkih lekara da mu spasu život.

U teškom udesu koji se kod Užica dogodio jutros tri osobe su poginule, dok je četvrta osoba preminula u bolnici.

00:20

Troje ljudi poginulo je u udesu koji se jutros rano dogodio nadomak Užica, na magistrali Užice - Zlatibor

Kako Kurir saznaje, nesreća se dogodila na oko 2,5 kilometara od Užica ka Zlatiboru kod mesta Majdan. Prema onome što se vidi na licu mesta, automobil koji se kretao iz pravca Užica ka Zlatiboru, na kraju pravca dugačkog oko 300 metara neposredno pre blage krivine udario je najpre u kamenu obalu pored puta, zatim je neposredno uz ivičnjak klizao nekoliko desetina metara, posle ćega se zakucao u betonske odbojnike, teške više tona.

Automobil smrti se kretao iz pravca Užica ka Zlatiboru. Pre blage desne krivine oni su prešli na levu stranu preko tri kolovozne trake, udarili u beotonske odbojnike, zatim su dvadesetak metara uz ivičnjak klizali uzbrdo, udarilu u stenu pored puta, odbili se, i ponovo prešli preko tri trake udesno. Tada je automobil udario u metalne odbojnke na desnoj strani i prevrnuli se.

Pretpostavlja se da se vozilo kretalo velikom brzinom.

Kako Kurir saznaje, svo četvoro nastradalih su mlađe osobe i svi su iz Užica.

Po još nezvaničnim podacima, sve troje poginulih bili su u automobilu slovenačkih tablica, oznake grada Kopar, koji se kretao najverovatnije iz pravca Zlatibora prema Užicu i koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima prevrnuo na kolovozu.

Užice, nesreća, udes, saobraćajna nesreća, Užice-Zlatibor, magistrala
foto: Kurir/Z.Š.

Na putu Užice - Zlatibor u mestu Majdan jutros u 5.30 sati desila se teška saobraćajna nesreća, potvrđeno je iz PU Užice.

Užice, nesreća, udes, saobraćajna nesreća, Užice-Zlatibor, magistrala
foto: Kurir/Z.Š.

U nezgodi je učestvovalo putničko vozilo BMW, a tri osobe su poginule na licu mesta. Četvrta osoba iz istog vozila preminula je u bolnici od povreda zadobijenih u nesreći.

Prema nezvaničnim saznanjima u nesreći su poginuli mladi.

(Kurir.rs / Z. Šaponjić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja