KURIR U KONJIČKOM KLUBU GDE JE KASKADER KIDISAO NA DEVOJKE: 11 godina silovao učenice škole jahanja, ovako se sve razotkrilo FOTO
Foto: Printscreen/Instagram, Kurir.rs/J.M.

POLICIJI GA NAVODNO PRIJAVILO 10 DEVOJAKA

KURIR U KONJIČKOM KLUBU GDE JE KASKADER KIDISAO NA DEVOJKE: 11 godina silovao učenice škole jahanja, ovako se sve razotkrilo FOTO

Crna Hronika -

BEOGRAD - U zajedničkoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je seksualni predator. Reč je o M. Đ. poznatom kaskaderu i učitelju jahanja u Lipovačkoj šumi.

konjički klub, M.Đ., predator, silovatelj
foto: Printscreen/Instagram, Kurir.rs/J.M.

Njega je navodno policiji prijavilo čak 10 devojaka, među kojima ima i maloletnih, a pomenuti stariji muškarac osumnjičen je za silovanja, pokušaje silovanja i nedozvoljene polne radnje.

konjički klub, trener jahanja, silovanje, Lipovačka šuma, M.Đ.
foto: Kurir.rs/J.M.

Kurir je danas posetio konjički klub, mesto na kom su se navodno dešavali užasi za koje ga devojke terete, koji inače radi regularno. U toku su časovi jahanja, zaposleni su tu ali ne žele pred kamere.

Trener iz pakla bio je vlasnik kluba, a potom samo trener. Međutim, od prošle godine više nije ni trener.

Za ceo slučaj saznalo se kad je jedna od devojaka, koja je išla u školu jahanja, ispričala svojoj drugarici, koja je inače ćerka jednog od vlasnika kluba da ju je trener zlostavljao. Posle toga počele su i druge devojke da pričaju svoje priče i kockice su se sklopile i saznalo se da godinama trpe zlostavljanje.

- Privedeni je koristio poverenje roditelja koji su mu dovodili decu i ostavljali na časovima jahanja. Kada su roditelji čuli kako ih je seksualno zlostavljao odlučili su da ga prijave policiji i tužilaštvu u koje imaju povrenje -rekao je još juče sagovornik blizak istrazi.

Inače, uhapšeni M. Đ. čuveni je kaskader koji je obeležio istoriju jugoslovenskog filma, a vrhunac slave dostigao je filmom "Neretva", a skorije i u "Nemanjićima". Protiv njega je podneta krivična prijava.

1 / 5 Foto: Kurir.rs/J.M.

Sad je i zvanično, oglasio se MUP: Uhapšen osumnjičeni za silovanja u konjičkom klubu Barajevo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. Đ. (1954), odgovorno lice jednog konjičkog kluba u Barajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je, od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad polaznicama njegove škole jahanja.

On je, kako se sumnja, u decembru 2010. godine, obljubio devojku koja je u to vreme bila maloletna, a osam godina kasnije pokušao da siluje još jednu maloletnicu.

00:34

Konjički klub u kom je kaskader zlostavljao maloletnice

M. Đ. se tereti i da je, od 2013. do 2021. godine, pet polaznica škole jahanja, od kojih su dve u to vreme bile deca, a jedna maloletna, neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kurir.rs/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track