LEPA KOLUMBIJKA NE ZABORAVLJA UBIJENOG MOMKA! Sonja objavila fotografiju Strahinje Stojanovića i ostavila POTRESNU poruku
Foto: Privatna Arhiva

dve godine od ubistva na novom beogradu

LEPA KOLUMBIJKA NE ZABORAVLJA UBIJENOG MOMKA! Sonja objavila fotografiju Strahinje Stojanovića i ostavila POTRESNU poruku

Crna Hronika -

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (48), devojka Strahinje Stojanovića (30) koja je bila s njim u džipu BMW X5 kada ga je plaćeni ubica digao u vazduh pre dve godine oprostila se od njega na društvenoj mreži potresnom porukom.

Kolumbijka je tog 13. septembra 2020. godine bila na suvozačevom mestu džipa BMW X5 kada je osumnjičeni Milivoje L. mobilnim telefonom aktivirao eksplozivnu napravu koja je bila ispod vozačevog sedišta. Stojanović je od zadobijenih povreda preminuo, a njegova saputnica je tom prilikom nepovređena. Egzekutor je pobegao i za njim se i dalje traga.

Sonja Suarez Gomez, ako je sudeći po društvenoj mreži Instagram, ni nakon dve godine nakon brutalnog ubistva nije zaboravila dečka Strahinju Stojanovića. Ona je ovom prilikom uz fotografiju koju je objavila odala počast preminulom Stojanoviću.

Strahinja Stojanović
foto: Društvene mreže

- Uvek ćeš biti u mom srcu - napisala je Sonja.

Ispod ove fotografije na kojoj su Strahinja i Sonja u ležernom izdanju samo su se nizali komentari podrške "da izdrži bol koji oseća za njim", ali i žaljenje što je "mladi život izgubljen".

- Divna uspomena, ostani jaka - piše u jednom od komentara, dok drugi dodaju:

- Šaljem ti hiljadu zagrljaja. Strahinja zauvek u srcu.

sonja i strahinja
sonja i strahinjafoto: Društvene mreže

Naime, kobnog dana Strahinja je sa devojkom krenuo na auto-trke na Ušće iz svog stana koji se nalazi na Galenici. Bomba ispod automobila aktivirana je u Ulici Omladinskih brigada i tada je nastala opšta pometnja i panika.

- Stojanović je određeno vreme pre ubistva bio na meti egzekutora koji ga je pratio u stopu. Plaćenom ubici nije bilo teško da upadne u Stojanovićevu svakodnevnu rutinu, s obzirom na to da se on pre likvidacije nije skrivao, već se slobodno kretao - podseća sagovornik i kaže da je od siline detonacije Strahinji raznete obe noge.

dignut u vazduh
dignut u vazduhfoto: Anja Konstatinović/Mondo

Ubijeni Stojanović bio je poznat policiji, hapšen i osuđivan više puta, a dovodio se i u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Navodno je bio blizak i ekipi osuđenoj za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track