OVO JE DEVOJČICA (3) KOJA JE POGINULA NA KARABURMI: Majka i otac van sebe, ruše ogradu, policija pokušava da ih smiri (FOTO/VIDEO)
Foto: Kurir

novi detalji

OVO JE DEVOJČICA (3) KOJA JE POGINULA NA KARABURMI: Majka i otac van sebe, ruše ogradu, policija pokušava da ih smiri (FOTO/VIDEO)

Crna Hronika -

Devojčica I.H. (3) nastradala je danas oko 12.35 sati kad je na nju naleteo kombi u Kornatskoj ulici na Karaburmi.

Dete je sa teškim povredama hitno prebačeno u Dom zdravlja Karaburma, ali je preminula uprkos naporima lekara da je spasu.

Stanari naselja kažu za Kurir da je neko od komšija odmah uzeo dete u naručje i da je odneto u Dom zdravlja u polusvesnom stanju.

- Dete je bilo krvavo. Užas. Toliko je bilo tužno gledati potresne scene - kažu komšije.

1 / 3 Foto: Kurir

Majka poginule devojčice pred policajcima koji su ih ispitivali bacila je korito i rušila ogradu dok je otac vikao i mahao rukama objašnjavajući kako je došlo nesreće u kojoj su ostali bez deteta.

00:20

Kombi pregazio dete na Karaburmi

Žitelji Kornatske ulice kažu da ne pamte ovakvu tragediju.

- Dete je bilo pored puta sa još dvoje male dece. Dvoje dece je pobeglo, a ona se spustila i igrala sa kamenčićima. Beba je kukala, vrištala, zapomagala. Užas - kažu za Kurir.

Dodaju da je vozač koji je izašao iz kombija bio van sebe.

- Ne znam da li je bio pijan ili drogiran ili se uplašio. Nije bežao. Otac je bukvalno gledao kako mu dete umire, a tek je seo da jede - kaže jedan od očevidaca.

Vozač kombija "fijat dukato" Igor D. (28) je uhapšen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja