MISICIN BUKET SKLONJEN SA GROBA UBIJENOG ŠKALJARCA?! Posle sahrane Gorana Vlaovića, crvene ruže njegove devojke bačene u smeće?
Foto: Printscreen/Instagram, Kurir

ubistvo na pagu

MISICIN BUKET SKLONJEN SA GROBA UBIJENOG ŠKALJARCA?! Posle sahrane Gorana Vlaovića, crvene ruže njegove devojke bačene u smeće?

Crna Hronika -

Dvanaest dana prošlo je od sahrane pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića, koji je brutalno likvidiran na hrvatskom ostrvu Pag, a sa njegovog groba sklonjen je buket koji je donela bivša misica Dragana Banić na dan kada je sahranjen.

Podsetimo, Vlaović je sahranjen prošlog ponedeljka, nakon što je njegova sahrana, koja je bila zakazana u subotu, odložena na inicijativu porodice iz bezbednosnih razloga.

Na dan sahrane
Na dan sahranefoto: Kurir

Na grobnom mestu Vlaovića zatečeno je više cveća nego kada je on sahranjen, ali je jedan detalj zaparao oči. Pored starih buketa nalazili su se i novi, ali je jedino buket koji je misica donela bio uklonjen.

Ona je sa velikim naočarama i potpuno neprimetno došla na sahranu svog dečka i donela je veliki buket crvenih ruža u obliku srca, na kom je bila ispisana poruka "Zauvek u mom srcu, tvoja Bejbs".

Desetak dana posle ukopa, na grobu su bili svi buketi kao i prvog dana, osim jednog.

- Vidi se da je neko dolazio, jer ima i svežih venaca, ali i onih od sahrane. Međutim, venac koji je donela misica nije ovoga puta bio tu, a zašto je to tako nije poznato - objašnjava naš sagovornik.

Da podsetimo, Vlaovićeva sahrana izvedena je u gotovo najvećoj tajnosti, a prisustvovalo joj je svega 20 ljudi.

Buket sklonjen nakon nekoliko dana
Buket sklonjen nakon nekoliko danafoto: Kurir

- Porodica se pojavila bukvalno pet minuta pred opelo. Dva dana ranije, kada je sve bilo pripremljeno i raka gotovo iskopana, iz porodice je stigao poziv sa neobičnim zahtevom. Oni su tražili da sahrana bude pomerena od subote do nepoznatog termina, ali je posle rečeno da će to biti ponedeljak - objasnio je izvor Kurira tada i dodao:

- Kao razlog tada su naveli bezbednosti i imali su još uslova. Prvi je bio da se opelo ne drži u kapeli već da bude dovezen odmah na grobno mesto, dok je drugi bio da nema posetilaca, već da će se sahrana održati samo u krugu porodice.

Misica na sahrani
Misica na sahranifoto: Kurir, Printscreen Instagram

Škaljarac je saharanjen uz pesmu "Jesen u meni", a porodica je plakala dok je jedan od mladića držao govor nad grobom Vlaovića, dok su dvojica prisutnih pre ukopa bacila dva crvena cveta na sanduk.

Kurir.rs

Bonus video:

03:03

ZBOG OVOGA JE UBIJEN JOVAN VUKOTIĆ! Otkriveno kako i zbog čega je likvidiran vođa škaljarskog klana JEDNA STVAR JE POSEBNO ČUDNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja