BIO JE JAKO LJUBOMORAN, VIDELI SMO JOJ MODRICE POD NAOČARIMA! Vlasnik kuće u kojoj je žena (27) TUČENA DO SMRTI otkrio detalje
Foto: Zorana Jevtić

MONSTRUOZNO

BIO JE JAKO LJUBOMORAN, VIDELI SMO JOJ MODRICE POD NAOČARIMA! Vlasnik kuće u kojoj je žena (27) TUČENA DO SMRTI otkrio detalje

Crna Hronika -

Adrem Kadirević, vlasnik kuće u Zemunu, u kojoj je pronađeno mrtvo telo žene, kaže da su ljudi kod njega stanovali od 2021. gpodine. Dodaje da su bili veoma siromašni.

U Zemunu je noćas pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu, u ulici Živka Petrovića.

Vlasnik kuće kaže da je drama počela još sinoć.

- Negde oko 22 sati došao je njihov sin i rekao da mu je majka pala u nesvest. Došla je policija i tada su rekli šta se dogodilo.

Adrem Kadirević

02:54

Adem Kadriljević vlasnik kuće gde se desilo ubistvo

Nikakav problem nismo imali sa njim. Bio je malo ljubomoran i nije se družila ni sa kim. Bilo joj je sve zabranjeno - kaže on za Kurir i dodaje.

- Kad sam ušao unutra ništa nisam zatekao. Kad je zvao mog sina, rekli su da je žena pala u nesvest. Nije imala reakciju i tada su ustanovili da je umrla pre 2 sata. Tragova nasilja nije bilo. Ležala je na podu u drugom delu kuće. Dao sam juče izjavu gde sam naveo da nisam nikad video neke tragove nasilja. Nikad se nije zamerao, kako navodi vlasnika kuće, u kojoj je bilo ubistvo. - Deca nisu plakala kad su čuli da je majka umrla - kaže on.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

- Viđali smo je sa naočarama za sunce jer je ispod imala modrice. Bio je vidno ljubomoran i nije joj dao da ima kontakt ni sa kim - kažu komšije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track