OVDE JE UBIJEN VUKOTIĆ: Plaćeni ubica na motoru izrešetao vođu škaljaraca na auto-putu u Istanbulu
Foto: Printscrren, Shutterstock, Ilustracija

OVDE JE UBIJEN VUKOTIĆ: Plaćeni ubica na motoru izrešetao vođu škaljaraca na auto-putu u Istanbulu

Crna Hronika -

Jovan Vukotić (42) vođa škaljarskog klana ubijen je početkom meseca pred trudnom ženom Mašom M. i njihovim dvogodišnjim detetom, i to na auto-putu u Istanbulu, a sada su se na turskim medijima pojavile fotografije mesta na kom se dogodilo ubistvo.

Jovan Vukotić, podsetimo, ubijen je 8. septembra u Istanbulu. Smrtonosne hice ispalio je napadač sa motora u momentu kada je vođa škaljarskog klana bio u automobilu sa nevenčanom suprugom Mašom i malim detetom, a za volanom je bio vozač E. K. koji je nakon ubistva sakrio dva telefona u ogradi na auto-putu, ali ih je turska policija otkrila.

mesto gde je vukotić ubijen
mesto gde je vukotić ubijenfoto: Printscrren

- Vukotić je određeno vreme praćen i kada se ukazala prilika oni su odlučili da ga likvidiraju. Kobnog dana, 8. septembra Vukotić je sa porodicom krenuo u tržni centar "Zoriku" koji je od njegovog mesta stanovanja, inače, elitnog dela Istanbula udaljen pola sata - kaže sagovornik i dodaje:

- Plaćeni ubica bio je pozadi na motoru, dok je njegov saučesnik vozio. Kada su se našli na auto-putu plaćeni ubica je pucao u Vukotića koji je u tom trenutku bio na suvozačevom mestu.

jovan vukotić, navodni vođa škaljarskog klana
jovan vukotić, navodni vođa škaljarskog klanafoto: Yeni Şafak

Naš sagovornik kaže da je profesionalni ubica perfektno odradio zadatak.

- Napadač je otvorio vatru i izrešetao Vukotića sa pet hitaca, i svaki od njih je pogodio metu. Tom prilikom egzekutor nije pogodio nikog od putnika koji su bili u automobilu - kaže sagovornik i dodaje:

- Nakon što su ispaljeni smrtonosni hitcu u Vvođu škaljaraca koji je ubrzo od zadobijenih povreda preminuo, napadači su se kroz gužvu koja je bila na auto-putu lako provukli i pobegli sa mesta zločina.

mesto gde je ubijen jovan vukotić
mesto gde je ubijen jovan vukotićfoto: Printscrren

Izvor upozan sa slučajem kaže da su napadači planski to uradili na auto-putu.

- Auto-put sam po sebi je jedna komplikovana ruta koja sa obe strane ima po najmanje dve kolovozne trake, a napadačima je bilo još lakše jer su bili na motoru. Nakon ubistva samo su nagazili gas i brzo pobegli i izgubili se. Takođe, na bilo koje isključivanje sa auto-puta mogli su da odu u nekii drugi deo grada - kaže sagovornik.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track