PORODICA TVRDI DA JE ROBERT MALTRETIRAO LJILJANU: Niko od rodbine ga nije voleo, ali nismo ni pomislili da može doći do TRAGEDIJE
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir.rs/N.H.

užas

PORODICA TVRDI DA JE ROBERT MALTRETIRAO LJILJANU: Niko od rodbine ga nije voleo, ali nismo ni pomislili da može doći do TRAGEDIJE

Crna Hronika -

Subotička policija uhapsila je jutros oko sedam sati Roberta Velimirovića koji je osumnjičen da je nožem ubio bivšu suprugu Ljiljanu (54).

Osumnjičeni je pronađen u svom crvenom "pežou" u blizini kružnog toka u naselju Prozivka nedaleko od stana gde je živeo. Bio je bez svesti jer je pokušao sebi da iseče vene. Odmah je prevezen u Opštu bolnicu u Subotici i više nije životno ugrožen.

Rodbina nastradale Ljiljane, koju je naočigled majke izbo bivši suprug, zanemela je od bola. Majka Ljubica, koja je prisustvovala zločinu, još je u šoku i ne može da poveruje šta se desilo.

- Zvanično su razvedeni već duže vreme, ali su se nekoliko puta mirili. Sa tom namerom on je i u utorak došao u stan Ljiljine majke, koja je bivšem zetu otvorila vrata i pustila ga da uđe. Kako Ljilja nije htela više da se miri sa njim, on je uzeo nož, ubo je najpre u leđa, a potom presekao grkljan - saznaje se od rođake nastradale žene.

Robert je pobegao kad je video šta je uradio.

Robert Velimirović
foto: Printscreen Facebook

- Majka je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. Svi su brzo stigli, ali nažalost Ljilji nije bilo spasa. Molimo vas za razumevanje. Ovo je sve veoma bolno za nas - dodaje rođaka.

Dok za Ljilju i njenu ćerku jedinicu Katarinu svi imaju reči hvale, Roberta svi znaju kao dugogodišnjeg alkoholičara.

- Bio je neradnik, maltretirao ih je i zato su se i razveli. Niko od rodbine i prijatelja ga nije voleo, ali nismo mogli ni da pomislimo da će doći do ovakve tragedije. Čula sam da je pokušao da se ubije i drago mi je što je preživeo da odgovara za ovo što je učinio - dodaje porodična prijateljica.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track