BEOGRAĐANIN UHAPŠEN U BUDVI! U stanu osumnjičenog pronađeni kokain i marihuana za uličnu prodaju
Foto: MUP Crna Gora

mup crne gore

BEOGRAĐANIN UHAPŠEN U BUDVI! U stanu osumnjičenog pronađeni kokain i marihuana za uličnu prodaju

Crna Hronika -

Budvanska polciija uhapsila je D. R. (27) iz Beograda i J. M. (22) iz Nikšića jer im je prilikom pretresa prostorija koje su koristili nađena određena količina kokaina i marihuane.

Prema saopštenju MUP Crne Gore oni su lišeni slobode zbog sledećih krivičnih dela.

- Preduzimajući intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti usmerene na suzbijanje tzv. ulične prodaje opojne droge, policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti "Jug" su u Budvi postupali po naredbi Višeg suda u Podgorici i izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste lica J.M. (22) iz Nikšića i D.R. (27) iz Beograda - piše u saopštenju i dodaju:

droga, Budva
foto: MUP Crna Gora

- Pretresom stana pronađeno je 20 manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge kokain, ukupne mase 13,1 gram, pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana težine 5,8 grama, vaga za precizno mjerenje kao i mobilni telefoni koje su koristila navedena lica.

Inače, kako su naveli u saopštenju, J.M. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je D.R. lišen slobode i biće prekršajno procesuiran zbog nelegalnog prelaska državne granice i nezakonitog boravka na teritoriji Crne Gore.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track