ZAŠTO, ZAŠTO SE TO DOGODILO? NEMA TE VIŠE DRAGA DRUGARICE: Prijatelji se potresnim rečima oproštaju od ubijene Ljiljane
Foto: Društvene mreže, Kurir.rs/N.H.

zločin u subotici

ZAŠTO, ZAŠTO SE TO DOGODILO? NEMA TE VIŠE DRAGA DRUGARICE: Prijatelji se potresnim rečima oproštaju od ubijene Ljiljane

Crna Hronika -

Prijatelji Ljiljane Velimirović (50) iz Subotice koju je bivši muž Robert (58) u utorak izbo nožem nasmrt, opraštaju se od nje potresnim porukama i fotografijama.

- Zašto, zašto se to desilo?! Nema te više draga drugarice. Neka ti bude laka zemlja i da te anđeli čuvaju - napisala je Ljiljanina prijateljica uz njihove dve fotografije na kojima su nasmejane.

Ispod ove fotografije nizali su mnogobrojni komentari žaljenja.

Ljiljana Velimirović
foto: Društvene mreže

- Lepa naša Ljilja, jao Bože šta je snašlo. Počivaj u miru, divna i nasmejana ženo - stoji u jednom od komentara ispod objavljene slike.

Još jedna prijateljica je nakon saznanja da Ljiljana više nije među živima, oprostila se od nje uz fotografiju na kojoj je vreme i mesto sahrane ubijene žene.

- Još ni sada ne verujem da te nema draga drugarice - napisala je neutešna žena gde je navela da joj je srce slomljeno.

Koliko je ubijena žena bila voljena, pokazala je još jedna njega drugarica gde je okačila fotografiju na kojoj su Ljiljana, ona i još dve žene, a opis glasi: "Zauvek u našim srcima!"

Ljiljana Velimirović
foto: Društvene mreže

Podsetimo, nekadašnji bračni par razveo se odavno i svako je krenuo svojim životom, ali je Robert u utorak oko 14 sati došao kod Ljiljane majke u stan, jer je ona nakon razvoda živela sa bolesnom majkom i navodno tražio da se pomire. Sumnja se da je tu nastala svađa, jer ga je Ljiljana odbila i on je uzeo nož i izbo je, a nesrećna žena umrla je bukvalno na majčinim rukama. Nakon zločina Robert je pobegao i skrivao se od policije 20 sati, i nađen je tek sutradan sa isečenim venama, ali je van životne opasnosti.

Cela Ljiljanina porodica ostala je nema na zločin, kao i Subotica. Nažalost, ovim ubistvom nastavio se crni niz brutalnih ubistava žena i Ljiljana Velimirović je 23 ubijena pripadnica lepšeg pola od početka godine u Srbiji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track