JAVNOST I DALJE U ŠOKU ZBOG IZLASKA SILOVATELJA IZ ZATVORE: Kruže glasine da već radi kao taksista u Beogradu, a evo šta je istina
Foto: Kurir, Drustvene Mreže

novi detalji

JAVNOST I DALJE U ŠOKU ZBOG IZLASKA SILOVATELJA IZ ZATVORE: Kruže glasine da već radi kao taksista u Beogradu, a evo šta je istina

Crna Hronika -

Igor Milošević, višestruki silovatelj, odslužio je kaznu od 15 godina zatvora i ponovo se nalazi na slobodi, a ta činjenica uznemirila je javnost.

Na društvenim mrežama počeli su da kruže apeli da se devojke i žene pripaze sada kada je na slobodi, ali i navodi da je već zaposlen kao taksista. To je međutim demantovao Boško Vukojević iz Ugovorne privredne taksi komore.

- Nije istina da je Igor Milošević jedan od naših taksista. To je dezinformacija. Po zakonu taksi vozač ne može biti onaj ko je pravosnažnom sudskom odlukom osuđivan na kaznu zatvora dužu od dve godine za krivično delo protiv života i tela, polne slobode, protiv bezbednosti javnog saobraćaja i javnog reda i mira. To se dokazuje potvrdom nadležnog organa - rekao je za 24sedam Vukojević.

Igor Milošević
foto: Drustvene Mreže

Dodaje da ne može da tvrdi da li Milošević možda radi za neko ilegalno taksi preduzeće, ali naglašava da klijenti treba da zovu samo proverena taksi udruženja i ne zaustavljaju vozila bez jasno označenih taksi tabla sa nazivima preduzeća.

Nekadašnji policajac Vladimir Savić, koji je učestvovao u hapšenju Miloševića, smatra da je samo pitanje dana kada će on ponoviti krivično delo.

- Ovih dana ja sam imao i kontakte sa nekim ljudima koji rade u zatvorskoj službi i ono što ću izjaviti jeste da je on tokom odsluženja zatvorske kazne njega su više puta u toku dana u zatvoru stražari hvatali da masturbira - rekao je Savić za Kurir.

(Kurir.rs/24sedam)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track