OVAKO JE PRE 15 GODINA UHAPŠEN SERIJSKI SILOVATELJ: Posle niza napada policija manijaka našla na Karaburmi! Sad je SLOBODAN! VIDEO
Foto: screenshot Pink tv

na slobodi od 20. septembra

OVAKO JE PRE 15 GODINA UHAPŠEN SERIJSKI SILOVATELJ: Posle niza napada policija manijaka našla na Karaburmi! Sad je SLOBODAN! VIDEO

Crna Hronika -

Serijski silovatelj Igor Milošević (44) iz Beograda na slobodi je od 20. septembra kada je odslužio i svoju poslednju kaznu od 15 godina.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala 4 dana. Uhapšen je 20. septembra oko 19:30 časova na Adi Huji na Karaburmi.

01:31

Snimak hapšenja serijskog silovatelja Igora Miloševića

Kamere televizije Pink tada su zabeležile i trenutak hapšenja serijskog silovatelja. Njemu su pripadnici policije stavili lisice na ruke, ugurali ga u auto i odvezli.

On je više puta osuđivan zbog silovanja i krađa, a prvi put je napao 1992. godine, kada je imao samo 14 godina.

Podsetimo, tada je za samo tri dana napao 9 žena, od kojih je 4 silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine. Međutim, po svemu sudeći zatvor ga nije "popravio", pa je samo mesec dana nakon izlaska sa robije opet napao. Tada je silovao jednu ženu i počinio osam razbojništva.

Igor Milošević
foto: Drustvene Mreže

Naime, u jednom kozmetičkom salonu silovao je M. A. i opljačkao. Ušao je u radnju i tražio kremu, potom je video da se ključ od salona nalazi u bravi, iskoristio je to, zaključao salon i odvukao devojku u solarijum gde ju je silovao. Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz "Zabele" izašao posle 5 i po godina. Njegov pohod se nastavio po izlasku iz zatvora.

U septembru 2007. ušao je u jedan butik u Ulici Maksima Gorkog i silovao prodavačicu, a po izlasku iz radnje ukrao je jaknu i novac. Međutim, Milošević se tu nije zaustavio, pa je sutradan ušao u optičarsku radnju u Ulici vojvode Stepe i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare. Posle intenzivne potrage uhapšen je 20. septembra.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja