02:39

UBIJENI VUKOTIĆ SARAĐIVAO SA TURSKOM MAFIJOM? Dokazi iz telefona najveća misterija likvidacije EVO ŠTA JE SADA SA NJIMA!

kurir televizija

UBIJENI VUKOTIĆ SARAĐIVAO SA TURSKOM MAFIJOM? Dokazi iz telefona najveća misterija likvidacije: EVO ŠTA JE SADA SA NJIMA!

Crna Hronika -

Novinarka Svetlana Đokić iz Crne Gore u jutarnjem programu Kurir televizije zaključila je da je ubijeni Jovan Vukotić nesumnjivo imao pomoć turske mafije, s obzirom na to koliko se dugo krio u toj zemlji.

O novcu koji je navodno potrošen na Vukotićevu likvidaciju u Istanbulu Đokić je istakla da pretopostavlja da su u pitanju medijske spekulacije.

- Mislim da su to sve spekulacije. Oni toliko godina ne ostavljaju traga za sobom, da bi sada imali ovakve propuste - kaže novinarka Đokić iz Crne Gore.

Svetlana Đokić
foto: Kurir televizija

Najveći procenat isprava je falsifikovan, a prema rečima Radiše Roskića, advokata, one imaju svoju cenu na crnom tržištu.

Vozač Jovana Vukotića pokušao je da sakrije šta se nalazilo u telefonima ubijenog, a kako kaže Svetlana Đokić, još ne znamo šta se u njima nalazilo.

- Turska policija je veoma opasna. Još uvek ne postoje informacije šta je to vozač pokušao da sakrije od turske policije. Uverena sam da će izaći i sa informacijom šta se nalazilo u tim telefonima, s obzirom na to da su izašli sa informacijama da je pronađeno oružje i da su dokumenta koja su posedovali bila falsifikat - kaže Svetlana Đokić.

Siguran sam da turskim službama bezbednosti ništa nije promaklo, a pouzdano znam i da je ključni oslonac u radu turskih službi živi operativni rad, koji je na nivou FBI, istakao je advokat Roskić.

Svetlana Đokić
foto: Kurir televizija

- Operativni rad se kod nas često pokazuje kao momenat, a on ima više faza. Do čega će doći, to se nikada ne zna - kaže Roskić.

U turiskim medijima nema mnogo informacija koje cure iz policije, a Svetlana Đokić je istakla da oni ni ne dozvoljavaju bilo kakvo "curenje" informacija.

- Sama činjenica da Jovan Vukotić nije imao lično obezbeđenje i da je živeo slobodno upućuje na podatak da je i te kako imao podršku turske mafije i da se osećao sigurno u mestu u kome je ubijen. Moj zaključak je da je imao dobru saradnju sa njima, jer u suprotnom ne bi mogao ni da boravi tamo toliko dugo - kaže Đokić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track